Να προχωρήσω ή όχι; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:49
30/9/2014

Να προχωρήσω ή όχι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αθηνά

Έχει κόλλημα μαζί του μια φίλη μου γιατί έκαναν κάτι το καλοκαίρι που πέρασε. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ όλο αυτό.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γειά σου Λουκία! Μου 'χουν μιλήσει πολλές φίλες μου για 'σένα και επειδή έχω ένα θεματάκι μου είπαν να σου στείλω. Εδώ και δυο μήνες μιλάω με ένα παιδί κάθε μέρα. Στην αρχή το 'βλεπα προς το φιλικό,όμως έχει εξελιχθεί προς το ερωτικό το όλο πράγμα. Μιλάμε κάθε μέρα και περνάω πολύ όμορφα.Το πρόβλημα όμως είναι ότι έχει κόλλημα μαζί του μια φίλη μου γιατί έκαναν κάτι το καλοκαίρι που πέρασε. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ όλο αυτό. Απο τη μία είναι το ''θέλω'', γιατί τον θέλω και θέλω να μιλάμε και να περνάμε καλά και δεν μπορώ να καταπιέσω τα συναισθήματα μου. Αλλά απο την άλλη είναι το ''πρέπει''...ότι δεν είναι σωστό για την φίλη μου και ότι θα πληγωθεί πολύ. Θα ήθελα και την δική σου γνώμη αν είναι εύκολο <3

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, πόσο "φίλη" είναι αυτή αυτή η φίλη σου;  Αν είσαστε περισσότερο γνωστές παρά φίλες (δλδ είσαστε στην ίδια παρέα αλλά δεν συζητάτε πολύ προσωπικά θέματα) δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβληματίζεσαι. Στο κάτω-κάτω, εκείνη έκανε την προσπάθεια της και αφού δεν δούλεψε, οφείλει ν' αφήσει το πεδίο ανοιχτό για οποιαδήποτε άλλη θέλει να δοκιμάσει. 

Αν πάλι είσαστε κοντινές φίλες με αυτή την κοπέλα, θα πρέπει να της πεις ότι είσαι σε δύσκολη θέση -γιατί δεν θέλεις να την στεναχωρήσεις- και να ζητήσεις την "άδεια" της για να προχωρήσεις μαζί του. Βλέπεις, εκείνη μπορεί να έχει "κόλλημα" αλλά να καταλαβαίνει ότι δεν  πρόκειται να γίνει κάτι περισσότερο μαζί του κι έτσι να μην έχει πρόβλημα αν κάνεις κάτι εσύ. 

Σε κάθε περίπτωση, όλα εξαρτώνται από το πόσο φίλες είσαστε. Αν η φιλία της δεν σού είναι τόσο σημαντική, δεν χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου το αν θα θυμώσει μαζί σου ή όχι. Άλλωστε, από τη στιγμή που δεν είναι κολλητή σου και δεν υφίσταται, ούτε έχει υπάρξει παλιότερα κανονική σχέση  ανάμεσα σε εκείνη κι εκείνον, δεν μπορεί να τον θεωρήσει ούτε "νυν" ούτε "πρώην" και δεν έχει κανένα λόγο να παρεξηγηθεί μαζί σου.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ