Να μείνω ή να φύγω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
16:35
18/11/2011

Να μείνω ή να φύγω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
aggelina

Είμαι άνεργη εδώ και ένα χρόνο... Μου έγινε μια πρόταση για δουλειά στο Ντουμπάι σε μια μεγάλη εταιρία,  όμως είμαι σε σχέση εδώ και δυο χρόνια και αγαπιόμαστε πολύ με το αγόρι μου.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία σε παρακαλώ βοήθεια! Είμαι σε δίλημμα. Είμαι 24 χρονών, άνεργη εδώ και ένα χρόνο και δεν ξέρω λόγω της κατάστασης αν θα βρω δουλειά στην Ελλάδα. Σήμερα μου έγινε μια πρόταση για δουλειά στο Ντουμπάι ύστερα από μια συνέντευξη που έδωσα και πρέπει αν τη δεχτώ να φύγω με τη νέα χρονιά. Ως εδώ όλα καλά όμως το πρόβλημα είναι ότι είμαι σε σχέση εδώ και δυο χρόνια και αγαπιόμαστε πολύ με το αγόρι μου. Σκέφτομαι μήπως πάω για ένα χρόνο και γυρίσω μετά έτσι ώστε να έχω μια καλή προϋπηρεσία μιας και είναι μια μεγάλη εταιρία. Από την άλλη δεν θέλω να τον χάσω. Είμαστε πολύ δεμένοι. Αυτός βέβαια στενοχωριέται αλλά μου λέει να κάνω αυτό που νιώθω και θέλει ό,τι θέλω και εγώ. Θέλει το καλό μου και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο για μένα. Πρέπει να σου αναφέρω επίσης ότι δεν μπορεί να με ακολουθήσει στο Ντουμπάι λόγω της φύσης της δουλειάς του είναι δεσμευμένος και αν παραιτηθεί πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό! Τι να κάνω να ακολουθήσω την καρδιά μου ή αυτό που μου προστάζει η λογική;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το δίλημμα που αντιμετωπίζεις είναι ένα δίλημμα επαγγελματικό και όχι συναισθηματικό. Για την ακρίβεια και δεδομένου ότι είσαι άνεργη κι ότι αυτή η δουλειά έχει πολύ καλές προοπτικές, δεν πρόκειται καν για δίλημμα, αλλά για μονόδρομο. Οπότε πιστεύω ότι οπωσδήποτε πρέπει να δεχτείς αυτή τη θέση. Βλέπεις, το θέμα δεν είναι τι νιώθεις, αλλά το τι είναι σωστό να κάνεις και το να μείνεις στην Ελλάδα θα ήταν μεγάλο λάθος.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι νιώθεις διχασμένη κι είναι φυσικό να σε τρομάζει μια τέτοια αλλαγή, αλλά αν δεν κάνεις αυτό το βήμα και παραμείνεις εδώ, θα είναι μια τεράστια προσωπική θυσία που τελικά θα στοιχειώσει τη σχέση σου. Αντίθετα, με το να δεχτείς αυτή τη δουλειά, μπορεί να είναι μια δοκιμασία μεν, αλλά αν μπορέσετε να την περάσετε και να μείνετε μαζί, τότε θα είσαι διπλά σίγουρη για τη συνέχεια αυτής της σχέσης. Άλλωστε, αν οι δυο σας είσαστε πραγματικά όσο δεμένοι πιστεύεις, τότε η απόσταση δεν θα μπορέσει να σας χωρίσει.

Άρα, αυτό που σκέφτεσαι να πας για έναν χρόνο είναι πολύ σωστό. Ένας χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και θα μπορείτε να ανταλλάσσετε επισκέψεις στα ενδιάμεσα, ας πούμε δυο φορές τον μήνα, ενώ με τις νέες τεχνολογίες μπορείτε να είσαστε σε καθημερινή επαφή για αρκετές ώρες. Όσο για το πώς θα κινηθείς μετά απ' αυτό τον χρόνο, θα το αποφασίσεις όταν έρθει η ώρα, ανάλογα με το πώς θα έχει διαμορφωθεί η ζωή σου τότε. Τώρα όμως, είναι σαφές το τι πρέπει να κάνεις. Πες ότι ήσουν άντρας κι έπρεπε να πας φαντάρος, στην τελική...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ