μητέρα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:47
25/5/2011

μητέρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Τέτα

Η μητερα μου κατηγορεί συνεχεια το αγορι μου χωρις να τον εχει γνωρίσει καν και χωρις να θέλει κιόλας να τον γνωρίσει. Πιστεύει πως θέλει να εκμεταλευτεί το κορμί μου, ότι δεν μου αξίζει μονο και μονο γιατι δεν εχει τα απιστευτα λεφτα...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπημενη μου θεια, ειμαι 23 και η μητερα μου 54 και όσο και να την αγαπάω, μερικές στιγμές με κάνει τοσο δυστυχισμένη. Κατηγορεί συνεχεια το αγορι μου χωρις να τον εχει γνωρίσει καν και χωρις να θέλει κιόλας να τον γνωρίσει. Πιστεύει πως θέλει να εκμεταλευτεί το κορμί μου, ότι δεν μου αξίζει μονο και μονο γιατι δεν εχει τα απιστευτα λεφτα που η ιδια θα ήθελε να εχει. Και όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η ίδια παντρευτηκε τον πατέρα μου όχι απο αγαπη αλλά απο συμφέρον. Και ο πατέρας μου παντρευτηκε γιατι απλα ήταν κοπέλα απο σπίτι και ο ίδιος ήταν σε ηλικία γάμου. Με τέτοια μυαλά λοιπόν αυτή η γυναικα θέλει να κάνω κι εγω τα ίδια. Όσες συζητήσεις κι αν κάνουμε συνεχίζει αυτο το βιολί... Τι να κάνω ώστε να μην φτάσουμε σε ασχημα αποτελέσματα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook 

Νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσεις να ζητάς την έγκριση της μητέρας σου για τα προσωπικά σου. Είναι σαφές ότι εκείνη υποφέρει από μεγάλη ανασφάλεια, αλλά και από έλλειψη αυτοεκτίμησης, αφού θεωρεί δεδομένο ότι δεν θα μπορούσε να είχε κάνει τίποτα καλύτερο στη ζωή της από το να παντρευτεί έναν ευκατάστατο άντρα, παρότι δεν ένιωθε τίποτα γι' αυτόν.

Αποκλείεται να είναι πραγματικά ευτυχισμένη μ' αυτή την επιλογή, αλλά αν αυτή τη στιγμή δεχτεί τη δική σου θέση, θα ήταν σαν να αναιρεί όλη της τη ζωή κι αυτό θα την έκανε ακόμη πιο δυστυχισμένη. Έτσι, όσο ζητάς την έγκριση της, εκείνη θα συνεχίσει να επιμένει στις απόψεις της και να προβάλει διάφορα επιχειρήματα εναντίον του καλού σου και δεν θα βγάλετε άκρη ποτέ.

Ευτυχώς είσαι σε μια ηλικία που κανείς δεν μπορεί να σου επιβάλει τη γνώμη του, ενώ θεωρώ απόλυτα υγιές το να θέλεις να έχεις πραγματικές και ουσιαστικές σχέσεις με τους άντρες και όχι σχέσεις ανταλλαγής. Εξάλλου, όσο το αγόρι σου εκμεταλλεύεται το κορμί σου, άλλο τόσο εκμεταλλεύεσαι κι εσύ το δικό σου, οπότε δεν βλέπω τι πρόβλημα υπάρχει σ' αυτό.

Συνέχισε λοιπόν τη ζωή σου, όπως θέλεις να τη ζήσεις και μην στεναχωριέσαι με τις αντιδράσεις της μητέρας σου. Δέξου την όπως είναι κι άσ' την να λέει. Άλλωστε η καλύτερη απόδειξη ότι έχει άδικο είναι η ίδια η ευτυχία σου. Γι' αυτό και μην την αφήνεις να σου τη χαλάει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ