Μεχρι ποτε μεγαλωνει το πεος των ανδρων; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:52
23/11/2011

Μεχρι ποτε μεγαλωνει το πεος των ανδρων;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
μαρι

Μεχρι ποτε μεγαλωνει το πεος των αγοριων; Εχω ακουσει μεχρι τα 22! Αληθευει;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκια μου μεχρι ποτε μεγαλωνει το πεος των αγοριων; Εχω ακουσει μεχρι τα 22! Αληθευει;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Όπως και το γυναικείο στήθος, έτσι και το πέος των αγοριών φτάνει στο οριστικό του μέγεθος όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη τους. Όμως δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία γι' αυτό, καθώς το πότε θα ολοκληρωθεί η ανάπτυξη ενός ανθρώπου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως από το πότε μπήκε στην εφηβεία.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η έναρξη της εφηβείας στα αγόρια σημειώνεται ανάμεσα στα 10-14 χρόνια και η ανάπτυξη τους ολοκληρώνεται τέσσερα με έξι χρόνια αργότερα. Έτσι κάποιος μπορεί να φτάσει στο οριστικό του μέγεθος στα 16 κι άλλος στα 20, αλλά αν η εφηβεία του είχε αρχίσει λίγο αργότερα από τον μέσο όρο, τότε μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται μέχρι ίσως και τα 22.

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια της ανάπτυξης το μεγάλωμα πέους αφορά κυρίως τη διάμετρο του και όχι το μήκος του. Δηλαδή ένα σχετικά μικρό πέος σε μήκος θα παραμείνει μικρό, απλά μπορεί να αυξηθεί λίγο σε διάμετρο, το οποίο ίσως είναι και πιο σημαντικό από το μήκος ως προς την ερωτική ικανοποίηση της συντρόφου του.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ