Μεγάλο στήθος σε παιδί! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:36
6/7/2012

Μεγάλο στήθος σε παιδί!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Basia98

Στο σχολείο τα παιδιά της έκτης Δημοτικού έχουν στήθος. Εκεί έχω και την βαφτισιμιά μου κι έχει τεράστιο στήθος!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια! Είμαι δασκάλα στο Δημοτικό και στο σχολείο τα παιδιά της έκτης Δημοτικού έχουν στήθος. Εκεί έχω και την βαφτισιμιά μου κι έχει τεράστιο στήθος! Μην πω και πιο μεγάλο και από εμένα! Είναι τρομακτικό! Μήπως πρέπει να πάει σε κάποιο γιατρό ή να μην ανησυχούμε;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου, τα τελευταία χρόνια η ήβη ξεκινάει πολύ νωρίτερα στα κορίτσια σε σχέση με το παρελθόν, οπότε λογικό είναι το στήθος τους να αναπτύσσεται κι αυτό αναλόγως. Το σημαντικό ως προς αυτό είναι ο ρυθμός που μεγαλώνει, γιατί αν μεγαλώνει με υπερβολικά γρήγορο ρυθμό, τότε μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον σκελετό, όπως κύφωση και πόνους στην πλάτη, αλλά και ψυχολογικά προβλήματα.

Τώρα, ως προς τη βαφτισιμιά σου, μόνο ένας γυναικολόγος μπορεί να κρίνει αν η ανάπτυξη της είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια ή όχι. Καθώς όμως το θέμα είναι λεπτό, θα σου πρότεινα απλά να μοιραστείς τον προβληματισμό σου με τη μητέρα της και να της προτείνεις να συμβουλευτεί τον γυναικολόγο της.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ