Λάθος τεστ εγκυμοσύνης; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
21:50
22/5/2014

Λάθος τεστ εγκυμοσύνης;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
απελπισμένη

Εχω 10 μέρες καθυστέρηση αν και ο κύκλος μου πλέον είχε σταθεροποιηθεί εδώ και 6-7 μήνες στις 35 μέρες... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία μου , γειά σου! Ελπίζω να απαντήσεις γρήγροα στο μήνυμά μου γιατί πραγματικά καίγομαι !!! Εχω 10 μέρες καθυστέρηση αν και ο κύκλος μου πλέον είχε σταθεροποιηθεί εδώ και 6-7 μήνες στις 35 μέρες. Εχω σεξουαλική επαφή εδώ και 1 χρόνο. Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε με το αγόρι μου είναι το γνωστό ''τράβηγμα'' και ομολογώ πως ποτέ δεν ανχώθηκα για κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ! Τώρα όμως θεία μου τρέμω. Εκανα 2 τεστ εγκυμοσύνης της cl*ar bl*e και τα 2 βγήκαν αρνητικά.Παρόλα αυτά οι θηλές μου με πονάνε λιγάκι , και μερικές φορές νιώθω κράμπες χαμηλά στην κοιλιά μου σαν να έρχεται η περίοδος ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. Ακόμα , έχω πάρα πολλά υγρά και διαφανή , και μερικά άσπρα και νιωθω το εσώρουχό μου συνέχεια υγρό. Λές θεία μου τα τεστ να έκαναν λάθος.. το ένα το έκανα την 4η μέρα καθυστέρησης και το άλλο εχθές , δηλαδή την 9η. Σε παρακαλω απάντησε μου γρήγορα , βοήθησε με. Ευχαριστώ !!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νομίζω ότι το άγχος σου δεν βοηθάει την εμφάνιση της περιόδου σου. Οι πιθανότητες να είσαι έγκυος και να βγει λάθος και το δεύτερο τεστ μετά από τόσες μέρες καθυστέρηση είναι ελάχιστες, για να μην πω μηδενικές. Άλλωστε, τα υγρά που βλέπεις είναι πιθανότερο να προμηνύουν την περίοδο σου, παρά οτιδήποτε άλλο. Χαλάρωσε λοιπόν και βγάλε από το μυαλό σου το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης. Βέβαια, αν περάσει ακόμα μια εβδομάδα και δεν δεις περίοδο ακόμα, θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον γυναικολόγο γιατί μια τόσο μεγάλη καθυστέρηση είναι δείγμα κάποιας ορμονικής ανωμαλίας και θα πρέπει να διερευνηθεί και να διορθωθεί αν χρειαστεί.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ