Ξεπαρθενιάστηκα; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:46
13/12/2012

Ξεπαρθενιάστηκα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαργαρίτα

πριν λίγες μέρες το "αγόρι μου" μου έβαλε δάχτυλο. Ήταν η πρώτη φορά. Πόνεσα αρκετά. Όταν γυρισα σπίτι είδα στο σερβιετάκι παντού αίμα!

Γεια σου θεία Λουκία! Είναι η δεύτερη φορά που σου στελνώ μηνυμα και σε παρακαλώ απάντησε μου γιατί είμαι πραγματικά αγανακτισμένη. Είμαι 15 χρονών και πριν λίγες μέρες το "αγόρι μου" μου έβαλε δάχτυλο. Ήταν η πρώτη φορά που μου έβαζαν. Πόνεσα αρκετά. Όταν γυρισα σπίτι είδα στο σερβιετάκι παντού αίμα! Φρίκαρα! Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα θέλει να πάμε σε ένα μήνα στον γυναικολόγο της απλα για να με εξετάσει. Εκτός του ότι δεν θέλω να έχω ξεπαρθενιαστεί με αυτόν τον τρόπο δεν θέλω και σε καμιά περίπτωση να το μάθει η μητέρα μου! Σε παρακαλώ απάντησε μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαργαρίτα μου, πρέπει να σου πω πρώτον, ότι το αγόρι σου είναι μάλλον αδέξιο και θα πρέπει να του συστήσεις να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον. Έπειτα πρέπει να σου πω ότι είναι πιθανόν να έχει γίνει ρήξη του παρθενικού σου υμένα, αλλά μπορεί και να πρόκειται απλά για ένα μικρό σκίσιμο.
Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν έχει συμβεί δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία, ούτε χρειάζεται ν' ανησυχείς για τον γυναικολόγο, αφού η ρήξη του παρθενικού υμένα μπορεί να προκληθεί από διάφορα "ατυχήματα", όπως πτώσεις στα σπορ, ή και από τη λανθασμένη χρήση ταμπόν, δηλαδή δεν είναι απόδειξη ότι ολοκληρωμένες σχέσεις.
Όλα αυτά σημαίνουν ότι παραμένεις παρθένα, αφού η περίφημη "παρθενία" έχει να κάνει με την έλλειψη σεξουαλικής εμπειρίας και όχι με την κατάσταση του παρθενικού σου υμένα. Άσε που όπως πιθανόν να έχεις ακούσει ξανά, υπάρχουν πολλές κοπέλες που γεννιούνται χωρίς καθόλου παρθενικό υμένα. Δηλαδή μιλάμε για ένα λεπτό κομμάτι δέρματος χωρίς καμιά ιδιαίτερη σημασία ή χρησιμότητα.
Γενικότερα, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν έχεις κάνει σεξ ή όχι, αν δεν το πεις η ίδια. Συνεπώς, τσάμπα ανησυχείς. Η πρώτη σου φορά στο σεξ θα είναι πάντα η πρώτη σου φορά κι αυτό δεν αλλάζει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ