Κουράστηκα πλέον... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
14:39
29/11/2013

Κουράστηκα πλέον...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αναστασία

Βαρέθηκα να κάνω τον καραγκιόζη ενώ μέσα μου δεν είμαι καλά! Εμένα δν θα μου συμβεί κτ καλό επιτέλους; Με καταλαβαίνεις;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία μου σου έχω ξαναγράψει στο παρελθόν κ είσαι πάρα πολύ κατατοπιστική! Ελπίζω να με βοηθήσεις κ τώρα γιατί νιώθω εγκλωβισμένη... Είμαι 22 ετών! Το πρόβλημα μου είναι το εξής: πριν ένα χρόνο περίπου έχασα τον μπαμπά μου. Το αντιμετώπισα με πολύ κουράγιο, στηρίξα τη μαμά μου που είναι πολύ αδύναμος χαρακτήρας και διατήρησα ένα καλό κλίμα στο σπίτι. Φροντίζω να βγαίνουμε συχνά για να ξεχνιέται, είμαστε φίλες και προσπαθώ καθημερινά για να είναι καλά. Είναι ο άνθρωπος μου. Δεν κάνω κανένα παράπονο γιατί το κάνω με όλη μου την ψυχή. Περίμενα όμως ότι θα μου ερχόταν και μένα κάτι καλό, ότι θα έκανα μια σχέση για να αναζωογονηθώ κ να περνάω όμορφα στην προσωπική μου ζωή γιατί έχω κουραστεί πολύ από τα βάρη που έχω σηκώσει τα τελευταία χρόνια. Έχω αρκετούς φίλους, βγαίνω συχνά και η κοινωνική μου ζωή είναι μια χαρά κανονική κ εμφανισιακά είμαι αρκετά όμορφη όπως λένε όλοι! Ωστόσο κάτι μου λείπει. Νιώθω ότι δν εξελισσόμαι και έχω την ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη, από μια σχέση, από μια μεγάλη δόση χαράς για να ανακάμψω μετά απ όσα πέρασα! Είμαι άνθρωπος της δράσης και θέλω να ζήσω! Να ερωτευτώ ξανα και να αναπληρώσώ τα κενά που μου άφησαν τα χρόνια που πέρασαν! Πριν 2 χρόνια απομακρύνθηκα από έναν άνθρωπο στον οποίο είχα στηρίξει όλα μου τα όνειρα κ ακόμη δν το έχω ξεπεράσει εντελώς γιατί δν έχω κάνει κάποια σχέση που θα με κάνει να ξεχάσω. Ήρθε μετά και ο θάνατος του μπαμπά μου. Θέλω να προχωρήσω αλλά δν βρίσκω κάτι που με καλύπτει. Με έχουν προσεγγίσει αρκετοί άντρες αλλά δν με ελκυαν. Και με 2-3 άλλους που ήθελα εγώ για διάφορους λόγους δν έγινε. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Έχω βουλιάξει σε μια ατέλειωτη ρουτίνα και δν μου αλλάζει με τίποτα. Βγαίνω και ξαναβγαίνω με τους ίδιους κ τους ίδιους και τίποτα. Καμία αλλαγή. Και μη φανταστείς ότι έχω τραγικές απαιτήσεις. Μέσα στα τρία αυτά χρόνια μου άρεσαν 3 άτομα αλλά τίποτα. Θέλω να ζήσω αλλά δν βρίσκω αυτό που θέλω ή αν το βρω δεν γίνεται. Στις παρέες μου δν βρίσκω κάποιον! Έχω κάνει υπομονή περίπου 3 χρόνια αλλά δν αλλάζει τπτ κ αυτό πιστεύω ότι θα συνεχίσει να συμβαίνει. Βαρέθηκα να κάνω τον καραγκιόζη ενώ μέσα μου δεν είμαι καλά! Εμένα δν θα μου συμβεί κτ καλό επιτέλους; Με καταλαβαίνεις; Έχω δίκιο; Πες μου κάτι σε παρακαλώ! Σ ευχαριστώ πολύ! Περιμένω με αγωνία τη γνώμη σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αναστασία μου, καταλαβαίνω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά αυτά τα τελευταία τελευταία χρόνια, αλλά δεδομένου του χωρισμού σου και του πένθους για την απώλεια του πατέρα σου, δύσκολα θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι αξιόλογο από συναισθηματική άποψη στη ζωή σου, καθώς όταν περνάμε τέτοιες καταστάσεις δεν έχουμε πραγματικά ούτε το μυαλό, ούτε τη διάθεση να επενδύσουμε σε κάποια σοβαρή δέσμευση. Ουσιαστικά λοιπόν, ο χρόνος που έχεις επανέλθει πλήρως στο παιχνίδι του φλερτ μετράει μόλις λίγους μήνες, γι' αυτό και είναι κρίμα να απογοητεύεσαι.
Θα σου πρότεινα λοιπόν να επαναπροσεγγίσεις με φιλική διάθεση τα άτομα εκείνα που σου είχαν τραβήξει παλιότερα την προσοχή, γιατί τώρα μπορεί να υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με τότε και ταυτόχρονα να ανοίξεις τον κύκλο σου, ώστε να έχεις την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να μην διστάζεις να φλερτάρεις ταυτόχρονα με πολλούς άντρες, από διαφορετικά περιβάλλοντα (π.χ. το φέισμπουκ, ή κάποιος ψυχαγωγικός ή αθλητικός όμιλος όπου μπορείς να γραφτείς), χωρίς να υπόσχεσαι τίποτα ουσιαστικό σε κανέναν, μέχρι να βρεις εκείνον τον έναν που θα σε κερδίσει.

Εννοείται βέβαια, ότι η αναζήτηση σου θα γίνει πιο εύστοχη, αν έχεις προσδιορίσει από πριν τι είδους άντρας θέλεις να στέκεται στο πλάι σου από πλευράς προσωπικότητας και χαρακτήρα, ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου με άσχετες επιλογές.

Βλέπεις, αν θέλουμε να γίνει κάτι διαφορετικό στη ζωή μας, θα πρέπει να δράσουμε με διαφορετικό τρόπο, ώστε να προκαλέσουμε την αλλαγή. Αλλιώς είναι επόμενο να συνεχίσουμε να ζούμε τις ίδιες καταστάσεις και δεν είναι θέμα τύχης. "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" που έλεγαν κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι... 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ