Κοινωνικά μέσα δικτύωσης | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
9:44
18/11/2013

Κοινωνικά μέσα δικτύωσης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ράνια

...Και μου είπε να τα φτιάξουμε και εγώ δεν του απάντησα αλλά μου είπε οτι έτσι και δεν του πω ναι, θα μου βάλει ιο στον υπολογιστή.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεια! Τι κάνεις; Ελπιζω να είσαι καλά. Μια φίλη μου βρήκε ένα κοινωνικό δίκτυο σαν το Facebook και μου άρεσε και άρχισα να ασχολούμαι με αυτό. Πριν λίγες μέρες ηρθε ένας άγνωστος χωρίς να τον έχω κάνει φίλο και μου είπε να τα φτιάξουμε και εγώ δεν του απάντησα και βγήκα. Υστερα από λίγο αφού ξαναμπήκα μου το ξαναείπε και εγώ αρνήθηκα ευγενικά αλλά μου είπε οτι έτσι και δεν του πω ναι θα μου βάλει ιο στον υπολογιστή. Το κακό είναι ότι σε αυτό το site δεν μπορείς να μπλοκάρεις κάποιον. Το είπα στην φίλη μου και αντί να με βοηθήσει τα έριξε όλα σε εμένα και με είπε και λυσσάρα. Θεία τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει να με ενοχλεί; Θεία σε παρακαλώ απάντησε μου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ράνια μου, πρώτα απ' όλα δεν είναι υποχρεωτικό να μπαίνεις σ' αυτό το κοινωνικό δίκτυο. Έπειτα, καταλαβαίνεις ότι αυτή η "φίλη" σου, δεν είναι πραγματική φίλη σου, αφού σε κατηγορεί άνευ λόγου και αιτίας.

Εκτός βέβαια κι αν η φωτογραφίες που έχεις αναρτήσει σ' αυτό το προφίλ είναι αρκετά προκλητικές ώστε να εξηγούν το γεγονός ότι κάποιος σου τα ζητάει πριν καν το "καλημέρα σας" κι ότι η φίλη σου σε λέει λυσσάρα.

Γιατί, οπωσδήποτε είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και μπορούμε να εκφραζόμαστε όπως μας αρέσει, αλλά παράλληλα θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και τους κοινωνικούς κώδικες και να μην δίνουμε λάθος εντυπώσεις γι' αυτό που είμαστε και θέλουμε πραγματικά, γιατί τότε είναι επόμενο οι άλλοι να μας παρεξηγούν.

Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά, η συμπεριφορά αυτού του τύπου προφανώς είναι απαράδεκτη και δεν θα πρέπει να διστάσεις να τον καταγγείλεις στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Για να το κάνεις αυτό, απλά φύλαξε τα μηνύματα που σου έχει στείλει και επικοινώνησε με τους αρμόδιους, οι οποίοι θα σου πουν ακριβώς τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια.

Σίγουρα πάντως, δεν χρειάζεται να μασάς στη βλακείες που σου λέει κάθε ανεγκέφαλος ο οποίος νομίζει ότι μπορεί περάσει το δικό του πίσω απειλώντας σε νομίζοντας πως είναι κρυμμένος από την υποτιθέμενη ανωνυμία στο διαδίκτυο. Γιατί βέβαια, οποιοσδήποτε προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά σου με τη βία δεν αξίζει ούτε καν να του απευθύνεις ξανά τον λόγο, πόσο μάλλον πανικοβάλλεσαι κι από πάνω.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ