Κοιλιακό λίπος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:32
9/5/2011

Κοιλιακό λίπος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ζεστό Καλοκαίρι

Εχω προβλημα με το κοιλιακο λίπος. Οσο και να προσπαθησω δεν μπορω να το χασω. Εχω υψος 1.59 και βαρος 56 κιλά.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκια, Είμαι 23 χρονών και έχω προβλημα με το κοιλιακο λίπος. Οσο και να προσπαθησω δεν μπορω να το χασω. Εχω υψος 1.59 και βαρος 56 κιλά. Τι έχετε να με συμβουλέψετε για τα acai berry thin χάπια; Λένε ότι βοηθούν πολύ στην γρηγορη απώλεια κιλών...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το πρόβλημα σου δεν είναι μόνο το κοιλιακό λίπος, αφού πρέπει να χάσεις τουλάχιστον 8-9 κιλά για να βρεθείς στο σωστό βάρος για το ύψος σου. Βέβαια, αυτό που σε ενοχλεί τώρα είναι η συσσώρευση λίπους στην περιφέρεια της μέσης, γιατί όπως φαίνεται έχεις τάση για τοπικό πάχος στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά είμαι σίγουρη ότι έχεις και στρουμπουλά μπρατσάκια και αφράτα στηθάκια.

Τα χάπια που μου λες δεν τα ξέρω και γενικότερα, προσωπικά δεν εμπιστεύομαι αυτά τα παρασκευάσματα για το αδυνάτισμα. Εμπιστεύομαι όμως την σωστή διατροφή και τη σωματική άσκηση και συγκεκριμένα τις ασκήσεις κοιλιακών, που και τα δύο είναι η μόνη εγγύηση για μόνιμο αποτέλεσμα.

Στις στήλες για το Fitness και τη Διατροφή του WomenOnly θα βρεις πολλά άρθρα που επικεντρώνονται στο πρόβλημα σου και θα σε βοηθήσουν να το λύσεις αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Συγκεκριμένα όμως, ως προς τη διατροφή σου συστήνω να διαβάσεις το "Οι τροφές που χτίζουν επίπεδους κοιλιακούς", ενώ για την άσκηση το "Κοιλιακοί φέτες σε 2' ακριβώς" που και τα δύο θα σε βοηθήσουν να μπεις στο σωστό δρόμο, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Καλή επιτυχία!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ