Καθυστερηση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:36
23/10/2013

Καθυστερηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελενη

Εχω καθυστερηση 12 μερες χωρις κανενα συμπτωμα περιοδου. Την εγκυμοσυνη την αποκλειω.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκια βοηθεια! Εχω καθυστερηση 12 μερες χωρις κανενα συμπτωμα περιοδου. Την εγκυμοσυνη την αποκλειω. Με το αγορι μου ειμαστε παρα πολυ προσεχτικοι, παντα με προφυλαξεις. Τι μπορει να συμβαινει λοιπον; Εχω αγχωθει πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, ποτέ να μην αποκλείεις την εγκυμοσύνη χωρίς να κάνεις τεστ προηγουμένως. Μπορεί να είσαι προσεκτική, αλλά ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και καλύτερα να κάνεις ένα σπιτικό τεστ για να σιγουρευτείς. Αυτό ισχύει γενικότερα, για κάθε κοπέλα με καθυστέρηση που ενεργή σεξουαλική ζωή, είτε λαμβάνει αντισυλληπτικά μέτρα είτε όχι.

Αν το τεστ επιβεβαιώσει ότι δεν είσαι έγκυος, τότε σημαίνει ότι υπάρχει κάποια ορμονική ανωμαλία και θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν γυναικολόγο για να σε εξετάσει και να σου συστήσει τις απαραίτητες εξετάσεις που θα εντοπίσουν το πρόβλημα.

Φυσικά, η καθυστέρηση σου μπορεί να οφείλεται σε κάτι τυχαίο (όπως το αυξημένο άγχος), αλλά μπορεί να οφείλεται σε κάποια διαταραχή του θυρεοειδούς, ή σε πολυκυστικές ωοθήκες. Σε κάθε περίπτωση όμως, το όποιο πρόβλημα αν υπάρχει, αντιμετωπίζεται με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και δεν υπάρχει λόγος να σε αγχώνει.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ