Καλλυμένη; Ανησυχώ... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:57
26/8/2012

Καλλυμένη; Ανησυχώ...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
e-lena19

Σε περίπτωση που ξέχασα κάποιο δισκίο -που το θεωρώ απίθανο- από την 9η μέρα του κύκλου μου, χρησιμοποιούσαμε και προφυλακτικό...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Παίρνω [αντισυλληπτικά] Laurina, είμαι στον 5ο μήνα χρήσης τους. Και από τη 12η μέρα έχω λίγες σταγόνες αίμα καθημερινά. Μίλησα με τη γιατρό μου και με ρώτησε αν έχω ξεχάσει κανένα δισκίο. Κατά 99% είμαι σίγουρη ότι δεν έχω ξεχάσει. Στην καρτέλα πάνω έχω τις μέρες και δεν έχω ξεχάσει κανένα και πάντα τα παίρνω την ίδια ώρα. Να μου έπεσε και να μην το πήρα, πόσο πιθανό να είναι πια; Σε περίπτωση που ξέχασα κάποιο δισκίο -που το θεωρώ απίθανο- από την 9η μέρα του κύκλου μου, χρησιμοποιούσαμε και προφυλακτικό ( το κάνω πάντα τις γόνιμες μέρες για επιπλέον προστασία). Αν έγινε ωορρηξία θα έγινε τις μέρες αυτές; Με κάλυψε το προφυλακτικό έτσι κι αλλιώς;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, το προφυλακτικό δεν χρειαζόταν σ' αυτή την περίπτωση αλλά το πρόβλημα σου δεν είναι εκεί. Το πρόβλημα σου είναι ότι έχεις αυτές τις σταγόνες αίμα (αιμορραγία εκ διαφυγής ή spotting όπως το λένε οι γιατροί), οι οποίες δεν σημαίνουν ότι το χάπι δεν σε πιάνει, αλλά ότι δεν ταιριάζει στον οργανισμό σου.

Ζήτα λοιπόν από τη γιατρό σου να σου γράψει ένα αντισυλληπτικό χάπι διαφορετικού τύπου, με διαφορετική σύνθεση σε ορμόνες, ώστε να σταματήσει η αιμορραγία που σε ταλαιπωρεί.

Κατά τα άλλα, ως προς την αντισύλληψη δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς και προφυλακτικό μαζί με το χάπι δεδομένου ότι το παίρνεις καθημερινά και στην ώρα του, εκτός κι αν βρίσκεσαι με έναν καινούργιο σύντροφο όπου χρειάζεσαι την προστασία του προφυλακτικού για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ