Η ζυγαρια κόλλησε | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:28
17/9/2013

Η ζυγαρια κόλλησε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Θάλεια

Κάνω μια υγιεινή δίαιτα εδώ και ένα μήνα. Έχω χάσει 4 κιλά, όμως η ζυγαριά δεν πέφτει άλλο έδω και μια μιση εβδομάδα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα θειούλα μου! Κάνω μια υγιεινή δίαιτα εδώ και ένα μήνα. Περιέχει κυρίως ψητά με σαλάτα, φρούτα, γιαούρτι κλπ. Έχω χάσει 4 κιλά, όμως η ζυγαριά δεν πέφτει άλλο έδω και μια μιση εβδομάδα. Τι μπορώ να κάνω για να χασω και αλλα κιλά; Ίσχυει οτι όταν κάνεις δίαιτα χάνεις και μετά ο οργανισμός αντιδρά και δεν χανει άλλα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Θάλεια μου, όχι δεν ισχύει ότι αντιδρά ο οργανισμός σου. Απλά στην αρχή κάθε δίαιτας, ιδίως όταν έχεις να χάσεις αρκετά κιλά και προηγουμένως ακολουθούσες μια διατροφή πολύ πλούσια σε θερμίδες, τα κιλά φεύγουν πιο γρήγορα. Όμως, όσο πλησιάζεις τον στόχο σου και το βάρος σου μειώνεται, μειώνονται και οι ανάγκες σου σε θερμίδες, οπότε τρώγοντας τις ίδιες θερμίδες χάνεις πιο αργά βάρος.

Ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει, ούτε και να σε οδηγήσει στο μέγα λάθος του να μειώσεις τις ποσότητες που τρως. Αντίθετα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αυξήσεις τις καύσεις σου, αυξάνοντας τη σωματική σου δραστηριότητα με οποιουδήποτε είδους άσκηση, είτε μιλάμε για σπορ, είτε για χορό, είτε για δουλειές του σπιτιού. Όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου, ακόμη και 30 λεπτά την ημέρα περισσότερης κίνησης, έστω κι αν μιλάμε μόνο για ζωηρό περπάτημα, μπορούν να κάνουν θαύματα στη σιλουέτα σου.

Άρα συνέχισε έτσι, προσηλωμένη στον στόχο σου και φρόντισε διατηρήσεις αυτόν τον υγιεινό τρόπο ζωής για πάντα, ώστε να μην ασχοληθείς ξανά με το πρόβλημα των περιττών κιλών.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ