Η τέλεια ζωή της πρώην του | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
8:32
22/9/2013

Η τέλεια ζωή της πρώην του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ζηλιαρα

Δεν έχουν επαφές με τον δικό μου αλλά εγώ ζηλεύω. Ζηλεύω γιατί αυτή έχει άντρα λεφτά παιδί τέλειο σώμα κ κάνει πολλά ταξίδια!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαστε 5 χρονια μαζί. Με την πρωην είχε φάει κόλλημα κ ήταν η πρώτη του αλλα χώρισαν γιατί αυτή ήθελε άλλον. Με αγαπάει πολύ ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Κ παρόλο που η πρωην του παντρεύτηκε κ έχει μωρά κ δεν έχουν επαφές με τον δικό μου εγώ ζηλεύω. Ζηλεύω γιατί αυτή έχει άντρα λεφτά παιδί τέλειο σώμα κ κάνει πολλά ταξίδια! Βοηθήσετε με!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, από μια ηλικία και μετά κάθε άντρας που θα συναντάς θα έχει κάποιο ερωτικό παρελθόν και μάλιστα οφείλει να έχει κάποιο παρελθόν, γιατί έτσι βελτιώνεται και σαν σύντροφος και σαν εραστής και φτάνει στην αγκαλιά σου... εκπαιδευμένος.

Με άλλα λόγια, οι πρώην γκόμενες είναι καλό πράγμα στη ζωή, αφού αυτές οδηγούν τους νυν γκόμενους στο κατώφλι σου. Εφόσον μάλιστα ο νυν δεν ασχολείται με την πρώην, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις εσύ.

Τώρα, το γεγονός ότι εσύ τρώγεσαι με τα ρούχα σου, δυο πράγμα μπορεί να σημαίνει: είτε ο καλός σου δεν σε επιβεβαιώνει αρκετά (με αντικειμενικά κριτήρια όμως, π.χ. ξενοκοιτάει, δεν σε προσέχει, δεν έχει όρεξη για σεξ), είτε εσύ είσαι αδικαιολόγητα ανασφαλής και χρησιμοποιείς λάθος κριτήρια για να εκτιμήσεις τους άλλους.

Στην πρώτη περίπτωση, της μη επιβεβαίωση από εκείνον, θα πρέπει να αναρωτηθείς για ποιον λόγο μένεις μαζί του κι αν δεις ότι η κατάσταση δεν διορθώνεται τότε θα πρέπει να τον αφήσεις και να αρχίσεις να αναζητάς τον αντικαταστάτη του.

Στη δεύτερη περίπτωση, της αδικαιολόγητης ανασφάλειας, απλά θα πρέπει να αντικαταστήσεις τα λανθασμένα κριτήρια που έχεις για τους ανθρώπους με άλλα, υγιή που να σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και με τη ζωή σου.

Βλέπεις, η ευτυχία στη ζωή δεν εξαρτάται από τα αποκτήματα που έχουμε, αλλά από την αρμονική σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας και με τους άλλους γύρω μας. Αυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει να ξεχωρίσεις και να ικανοποιήσεις τις δικές σου προσωπικές ανάγκες και να θέσεις στόχους για τον εαυτό σου, αντί να κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι ή οι άλλες και να συγκρίνεσαι μαζί τους.

Και για να στο πω αλλιώς, η ζωή δεν είναι αγώνας δρόμου. Η ζωή είναι σαν ένα ταξίδι χωρίς προκρατήσεις, όπου μπορεί να ξεκινήσεις για έναν προορισμό και να βρεθείς σε άλλον και όπου το μόνο που έχει σημασία είναι ν' απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς κάθε στιγμή της διαδρομής και κάθε σταθμό που θα επιλέξεις.

Όμως, το να ζηλεύεις το ταξίδι κάποιου άλλου δεν σου προσφέρει τίποτα, ούτε σε βοηθάει ν' απολαύσεις το δικό σου ταξίδι. Μάθε λοιπόν να εκτιμάς αυτά που έχεις κι όχι εκείνα που δεν έχεις, απόλαυσε τη συντροφιά σου όποια κι αν είναι κάθε φορά, ή και τη μοναξιά σου αν σου προκύψει και φρόντισε να αναπροσαρμόζεις και να χαράζεις την πορεία σου, ανάλογα με τις συνθήκες κι ανάλογα με τις νέες ανάγκες σου όπως θα διαμορφώνονται.

Το τι κάνουν και πού βρίσκονται κάθε στιγμή οι άλλοι, οι άσχετοι από σένα, δεν σε αφορά. Άλλωστε δεν ξέρεις ούτε τι τίμημα έχουν πληρώσει για το δικό τους ταξίδι, ούτε και τι τους περιμένει στην επόμενη στροφή. Απλά συγκεντρώσου στο δικό σου δρόμο, στους δικούς σου στόχους και στους συντρόφους που έχεις μαζί και θα δεις πόσο ευχάριστα θα γίνουν όλα στη ζωή σου.

Όσο για την πρώην... θα ξεχάσεις καν ότι υπήρξε κάποτε. Το τώρα είναι που μετράει κι εσύ είσαι το τώρα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ