Η μαμά μου κι εγώ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:24
14/5/2014

Η μαμά μου κι εγώ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Στέλλα

Πώς μπορώ να έρθω πιο κοντά με την μαμά μου και να μπορώ να την εμπιστεύομαι σε διάφορα θέματα; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Πώς μπορώ να έρθω πιο κοντά με την μαμά μου και να μπορώ να την εμπιστεύομαι σε διάφορα θέματα; (η μαμα μου είναι λίγο οπισθοδρομική)...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Για να έρθεις κοντά με τη μαμά σου (αλλά και με οποιονδήποτε άνθρωπο) θα πρέπει να τον προσεγγίζεις με καλοπροαίρετη διάθεση και με στόχο να τον γνωρίσεις καλύτερα, χωρίς να τον (κατα)κρίνεις ή να προσπαθείς να του επιβάλεις τη γνώμη σου.

Μ' αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να κατανοήσεις τα κίνητρα της και τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί στη ζωή της. Έτσι θα ξέρεις μέχρι που μπορείς να την εμπιστεύεσαι, ή κατά πόσο μπορεί ν' αλλάξει γνώμη σε κάτι.

Από πρακτική άποψη, ο ευκολότερος τρόπος για να την κάνεις να σου ανοιχτεί είναι να της θέσεις συγκεκριμένες ερωτήσεις για το παρελθόν της, τα παιδικά της χρόνια, την εφηβεία της κ.λπ., για πράγματα που δεν την έχεις ακούσει να μιλάει. Ας πούμε, μπορείς να τη ρωτήσεις αν της άρεσε το σχολείο, τι όνειρα έκανε για το μέλλον, αν είχε κάνει ποτέ κοπάνα, αν την αφήνανε να βγαίνει και πού σύχναζαν με τις φίλες της, πώς γνώρισε τον πατέρα σου και άλλα τέτοια ανώδυνα θέματα, τα οποία ίσως να σου επιτρέψουν να της κάνεις και άλλες, πιο "τσουχτερές" ερωτήσεις σε δεύτερη φάση.

Μέσα από αυτές τις συζητήσεις είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι έχετε πολύ περισσότερες ομοιότητες απ' όσες φαντάζεσαι κι ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζε εκείνη στην ηλικία σου, είναι αντίστοιχα με αυτά που αντιμετωπίζεις κι εσύ τώρα.

Βέβαια, μην περιμένεις θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη, ούτε κι ότι θα γίνετε απαραίτητα "κολλητές" με τη μαμά σου. Όμως, μια τέτοια επικοινωνία που ξεφεύγει από τις πρακτικές ανάγκες της καθημερινότητας, θα βάλει τη σχέση σας σε μια πιο ανθρώπινη βάση και δεν είναι καθόλου απίθανο να τη δεις να μαλακώνει ακόμη και στα θέματα που είναι αυστηρή, αφού θα της έχεις θυμίσει με τις ερωτήσεις σου τι σημαίνει να είσαι έφηβη...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ