Η κορη μου αυνανίζεται! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
18:36
26/8/2011

Η κορη μου αυνανίζεται!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Apelpistmenh

Πριν κάποιες μέρες είδα την κόρη μου να αυνανίζεται στο μπάνιο. Να μιλήσω στον άντρα μου για το περιστατικό? Πώς να χειριστώ την κατάσταση χωρίς να την πληγώσω ή να την κάνω να νιώθει ενοχές;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεία σου θεία Λουκία, είμαι η Βασιλική. Είμαι παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια περίπου κι έχω δύο παιδιά. Ο γιος μου είναι 8 χρονών και η κόρη μου 13. Πριν κάποιες μέρες είδα την κόρη μου να αυνανίζεται στο μπάνιο (αφού μπήκα νομίζοντας οτι δεν είναι κανείς μέσα.) Σε αυτήν δεν είπα τίποτα φυσικά αλλά δεν νιώθω και πολύ άνετα..... καταλαβαίνεις. Να μιλήσω στον άντρα μου για το περιστατικό? Μήπως να μιλήσω σε αυτήν; Πώς να χειριστώ την κατάσταση χωρίς να την πληγώσω ή να την κάνω να νιώθει ενοχές; Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω για την ασφάλεια... Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην μετέπειτα σεξουαλική ζωή της; Σε παρακαλώ απάντα όσο πιο γρήγορα μπορείς!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βασιλική μου, να μην κάνεις τίποτα απ' αυτά και σίγουρα μην απελπίζεσαι. Η κόρη σου κάνει κάτι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο για την ηλικία της και δεν χρειάζεται να της κάνεις καμιά κουβέντα και εννοείται καμιά αρνητική παρατήρηση. Αντίθετα με αυτό που φοβάσαι, ο αυνανισμός θα τη βοηθήσει να γνωρίσει και ν' αποκτήσει μια καλή σχέση με το σώμα της κι έτσι αργότερα θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο της.

Επίσης, δεν θεωρώ σωστό να πεις κάτι στον άντρα σου, αφού συνήθως οι πατεράδες είναι αμήχανοι σε σχέση με την σεξουαλικότητα των κοριτσιών τους και μια τέτοια αποκάλυψη το πιθανότερο είναι ότι θα περιπλέξει τη σχέση τους. Αν βέβαια δεις τον γιο σου να κάνει κάτι τέτοιο στο μέλλον, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να το πεις στον πατέρα του γιατί εκείνος είναι που πρέπει να αναλάβει να τον ενημερώσει για τα θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς και προφύλαξης κι αυτό είναι το μόνο που πρέπει και επιβάλλεται να κάνεις τώρα εσύ με την κόρη σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Δηλαδή, χωρίς να αναφερθείς στο περιστατικό του αυνανισμού -κάτι το οποίο σίγουρα θα την έφερνε σε δύσκολη θέση- αλλά με αφορμή ας πούμε την περίοδο της και το γεγονός ότι γίνεται γυναίκα, πρέπει να της μιλήσεις για το πόσο ωραίο πράγμα είναι ο έρωτας όταν γίνεται τη σωστή στιγμή και με τον κατάλληλο άνθρωπο, αλλά και για τη μεγάλη ευθύνη που φέρει μαζί του, απέναντι στο σώμα μας. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να την ενημερώσεις παράλληλα για για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, τους τρόπους προφύλαξης από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αλλά και τις ασθένειες που κυκλοφορούν, ώστε όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσει τις σχέσεις της να μην βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αυτή η κουβέντα μπορεί να γίνει βέβαια και σε πολλές συνέχειες, αλλά όσες φορές κι αν χρειαστεί να μιλήσετε, άσε το κορίτσι να σου κάνει όσες ερωτήσεις θέλει κι ούτε στιγμή να μην σκεφτείς ότι θα εξάρει την περιέργεια της και θα την παροτρύνει να πειραματιστεί περισσότερο με σεξ. Τουναντίον, αφού θα έχετε μιλήσει, η κόρη σου θα νιώθει πολύ πιο καθησυχασμένη και θα βλέπει τον έρωτα χωρίς ταμπού, αλλά και με πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα απ' ότι αν είχε μείνει στο σκοτάδι σε σχέση με το όλο ζήτημα.

Πάνω απ' όλα όμως, ο κύριος στόχος σου πρέπει να είναι να τοποθετήσεις τη σχέση σου με την κόρη σου σε μια νέα βάση εμπιστοσύνης, ώστε να εξασφαλίσεις ότι οποτεδήποτε χρειαστεί τη βοήθεια σου ως προς τα ερωτικά της, θα μπορεί να βασίζεται σε σένα για να τη συμβουλέψεις και να της σταθείς, σαν μητέρα αλλά και σαν εχέμυθη φίλη κι αυτό είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για ένα νέο κορίτσι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ