Η κολλητή μου δεν μου μιλά χωρίς να της κάνω κάτι | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:53
26/6/2013

Η κολλητή μου δεν μου μιλά χωρίς να της κάνω κάτι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ναταλία

Δεν μου μιλούσε και ούτε στην υπόλοιπη παρέα μιλούσε, παρά ελάχιστα και δεν ήθελε να είναι μαζί μας. Με κοιτούσε και δεν μου μιλούσε!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γειά σου θεια μου! Είμαι απελπισμένη. Πηγαίνω στο Γυμνασιο Χαριλαου και ήταν η αποφοίτηση μας πριν λίγες εβδομάδες. Μια απο τις κολλητές μου καθόταν δίπλα μου και δεν μου μιλούσε -μόνο μια στιγμή μου μίλησε. Στο χορό αποφοίτησης πήγα και της μιλούσα στην αρχή και μετά δεν μου μιλούσε και ούτε στην υπόλοιπη παρέα μιλούσε, παρά ελάχιστα και δεν ήθελε να είναι μαζί μας. Με κοιτούσε και δεν μου μιλούσε! Και δεν έγινε τίποτα. Εγώ δεν θέλω να της ξαναμιλήσω μετά απο αυτό. Τι νομίζετε ότι την έκανε να έχει αυτή την στάση απέναντι μου; Και πως πρέπει να το αντιμετωπίσω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ναταλία μου, εφόσον η κολλητή σου έδειχνε να μη θέλει επικοινωνία με κανέναν, σημαίνει ότι τραβάει κάποιο δικό της ζόρι και δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά. Εφόσον είναι ένα άτομο που μετράει για σένα, μπορείς να την πάρεις τηλέφωνο για να τη ρωτήσεις αν όλα είναι καλά στη ζωή της και να της πεις ότι σε παραξένεψε που ήταν τόσο αποκομμένη στην αποφοίτηση κι ότι θα ήθελες να σου ανοίξει την καρδιά της.

Λογικά, μετά από αυτό το άνοιγμα εκείνη θα ανταποκριθεί ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τη στάση της. Αν δεν ανταποκριθεί όμως, προφανώς περνάει μια δική της φάση και δεν χρειάζεται ν' ασχοληθείς περισσότερο.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ