η αυτοπεποιθηση μου = 0 | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:38
1/11/2011

η αυτοπεποιθηση μου = 0

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
η αδύνατη

2 παιδιά σύγκριναν τον ποπο μου με της κολλητής μου και άρχισαν να λένε ότι είμαι άκωλη, ότι αυτό δεν αρέσει στα αγόρια γιατί δεν έχουν να πιάνουν και πολλά άλλα...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, θα σας είμαι ευγνώμων αν μου απαντήσετε στο πρόβλημα μου. Γίνεται με φυσικό τρόπο να μεγαλώσει το στήθος μου και τα οπίσθια μου; Όλες οι κοπέλες έχουν πλούσια προσόντα εδώ, και αισθάνομαι μειονεκτικά (μου δημιουργήθηκε αυτό το κόμπλεξ όταν 2 παιδιά σύγκριναν τον ποπο μου με της κολλητής μου και άρχισαν να λένε ότι είμαι άκωλη, ότι αυτό δεν αρέσει στα αγόρια γιατί δεν έχουν να πιάνουν και πολλά άλλα, φυσικά δεν είναι οι μόνοι που μου το λένε συνεχώς). Θεία, σε παρακαλώ πες μου έναν τρόπο (όχι πλαστικές κ.τ.λ ) γιατί αν και προσπάθησα να αισθανθώ ωραία με το σώμα μου, δεν μπόρεσα να το καταφέρω. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτό είναι ένα μείον και για την αυτοπεποίθηση μου αλλά και για την αυτοεκτίμηση μου. Σε φιλώ και θα περιμένω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, δεν υπάρχει φυσικός τρόπος για να αυξήσεις το μέγεθος του στήθους ή των οπισθίων σου, όμως υπάρχει τρόπος ν' αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου κι αυτό θα έχει πολύ πιο θετικό αποτέλεσμα στη ζωή σου, απ' ότι οι καλύτερες πλαστικές του κόσμου.

Πρώτα απ' όλα πρέπει να ξέρεις ότι συχνά οι άνθρωποι διαλέγουν να κριτικάρουν και να μειώσουν όλους τους άλλους γύρω τους, προκειμένου να αισθανθούν οι ίδιοι καλύτερα και λιγότερα μειονεκτικά για τον εαυτό τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η κρίση τους είναι σωστή ή δίκαιη και γι' αυτό δεν χρειάζεται να τους ξεσυνερίζεσαι. Μάλιστα, όσο λαμβάνεις υπόψη σου τέτοιου είδους ανθρώπους, τόσο εκείνοι θα σου τη λένε, γιατί αντιλαμβάνονται την αδυναμία σου και τρέφονται απ' αυτήν. Αντί λοιπόν να κάθεσαι να στεναχωριέσαι εξαιτίας δύο αγενέστατων νεαρών που τόλμησαν να σχολιάζουν αρνητικά την εμφάνιση σου και μάλιστα μπροστά σου, σκέψου ότι πολλές κοπέλες λυσσάνε της πείνας για να αδυνατίσουν και να χάσουν αυτές τις καμπύλες που εσύ λαχταράς ν' αποκτήσεις και γι' αυτό θα πρέπει να θεωρείς τυχερό τον εαυτό σου.

Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος -οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε- θα τολμήσει να σε κριτικάρει για την εμφάνιση σου, ζήτα του να κοιταχτεί πρώτα στον καθρέφτη κι αφού δεν βρει ψεγάδι πάνω του, μετά να μιλήσει. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας άνθρωπος που νιώθει καλά μέσα στο πετσί του, έχει ποτέ την ανάγκη να σχολιάσει την εμφάνιση των άλλων και πόσο μάλλον να τους προσβάλει γι' αυτήν.

Επιπλέον μην ξεχνάς ότι αυτό που θεωρείται ελκυστικό αλλάζει πολύ γρήγορα ανάλογα με την εποχή και την περίσταση κι αλίμονο αν προσπαθούσαμε να προσαρμοζόμαστε σε τόσο στενά πρότυπα κάθε φορά. Αλλά ακόμη κι αν όλες οι γυναίκες μπορούσαμε να έχουμε την ίδια εμφάνιση μεταξύ μας, κι αντίστοιχα οι άντρες μεταξύ τους, ο κόσμος θα ήταν ένα πολύ βαρετό μέρος για να ζεις.

Κλείσε λοιπόν τ' αυτιά σου στις σειρήνες που προσπαθούν να σε παρασύρουν σε ανόητες συγκρίσεις και να μετρήσουν την αξία σου με βάση το μέγεθος του σουτιέν σου κι εκτίμησε τη μοναδικότητα σου σαν πολύτιμο θησαυρό.

Άλλωστε, όπως θα δεις μεγαλώνοντας, η αξία ενός ανθρώπου -γυναίκας ή άντρα- δεν έχει καμιά σχέση με εξωτερικά χαρακτηριστικά του. Γιατί αυτό που βαραίνει πάντα στο τέλος είναι η ποιότητα του χαρακτήρα του, οι ικανότητα του να δημιουργεί υγιείς και σταθερές ανθρώπινες σχέσεις και τα επιτεύγματα του στους διάφορους τομείς της ζωής. Όλα τα υπόλοιπα, είναι απλά επιπολαιότητες χωρίς καμιά ουσιαστική αξία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ