Η αυταρχική μητέρα και το διαδίκτυο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:29
13/7/2012

Η αυταρχική μητέρα και το διαδίκτυο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Πέννυ

Η μητέρα μου ειναι πολύ αυστηρή και επικριτική σε ολες τις προτιμήσεις που δείχνω. Φοβάται υπερβολικά μη πληγωθώ και δεν με εμπιστεύεται. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, συγχαρητήρια για την υπέροχή σου στήλη,είσαι μία όαση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και χρειαζόμαστε τη γνώμη ενός εξωτερικού παρατηρητή!Ευελπιστώ κι εγώ στη βοήθεια σου... Ειμαι 23χρονη φοιτήτρια της Θεσσαλονίκης. Πριν λίγες μέρες απενεργοποίησα το facebook οικειοθελώς, για να διαβάσω καλύτερα στις εξετάσεις. Μία μέρα όντας περίεργη για τη σελίδα του hi5 μπήκα να δω τι γίνεται και με έβγαλε στο site του tagged.

Πρέπει να τονίσω στο μεταξύ οτι οι γονείς μου και κυρίως η μητερα μου (με την οποία παντα εχω μια σχεση ζωής αλλά ειναι τρομερα υπερπροστατευτική) είναι ιδαιτερα ευαίσθητοι και θέλουν να συζητάω μαζί τους τη προσωπική μου ζωή. Σε φίλες δεν εκμυστηρευομαι τίποτα... Η μητέρα μου ειναι πολύ αυστηρή και επικριτική σε ολες τις προτιμήσεις που δείχνω. Φοβάται υπερβολικά μη πληγωθώ και δεν με εμπιστεύεται. Δεν είχα ερωτική σχέση με κανέναν ως τώρα ενώ είμαι πολύ εμφανίσιμη και παρουσιάσιμη κοπέλα.

Στο tagged λοιπόν, εδώ και 4 μέρες, γνώρισα έναν νέο από την Αθήνα που μου τράβηξε κάπως τη προσοχή και το ενδιαφέρον, αλληλοσυμπαθηθήκαμε θα έλεγα. Ένα κλίκ, μια ζεστασιά, μια χημεία, μιλάμε με τις ωρες για θέματα που μας απασχολούν στη ζωή μας, με στηρίζει για την εξεταστική, εχουμε μάθει πολλά ο ένας για τον άλλον και υπάρχει ένα διακριτικό φλερτ! Δεν μου βγάζει άτομο ψυχρό, εγκεφαλικό και killer! Δεν είμαι υπέρ των διαδικτυακών γνωριμιών και ξέρω τους κινδύνους αλλά εδώ συμβαίνει κάτι... ανεξήγητο και ευχάριστο! Μου αρέσουν οι προδιαγραφές του. Και έχω επαληθεύσει τα στοιχεία του, καθώς ειμαι προσεχτική και σοβαρή. Με σέβεται πολύ και δεν μου έχει δώσει πάτημα εναντίον του.

Το κακό είναι ότι φοβόμουν τρομερά τις αντιδράσεις της μητέρας μου. Της μίλησα σήμερα γι'αυτόν αλλά της είπα οτι τον συνάντησα τυχαία στο γηπεδο και κρατάμε επικοινωνία. Έχει εξαγριωθεί μαζί μου και μου είπε οτι θα μου κόψει όλες τις παροχές με τέτοιες συναναστροφές. Ακόμη και τους κωδικούς πρόσβασης στο facebook μου εχουν και δεν ξερουν ότι άνοιξα tagged! Το έκλεισα ήδη και επικοινωνώ με email με το παιδί αλλά με μισή καρδιά.... κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Τι να κάνω; Καθοδήγησέ με σε παρακαλώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, τι να κάνεις κορίτσι μου; Την προσωπική σου επανάσταση οφείλεις να κάνεις. Ολόκληρη ενήλικη γυναίκα είσαι πια και εδώ και πολύ καιρό μάλιστα. Δεν είσαι κανένα ανήλικο κοριτσάκι για να λες στη μαμά σου τα πάντα και να συζητάς μαζί της τα προσωπικά σου. Άλλωστε, εκείνη δεν έχει κανένα νόμιμο δικαίωμα να σε ελέγχει, ούτε και μπορεί να σου επιβάλλει τι θα κάνεις χωρίς τη συναίνεση σου.

Σταμάτα λοιπόν, να της δίνεις λογαριασμό, ξανάνοιξε όποιους λογαριασμούς θέλεις στο ίντερνετ και άλλαξε όλους τους κωδικούς σου. Απλά πράγματα. Είναι ώρα να κόψεις τον ομφάλιο λώρο που σε κρατάει δέσμια των γονιών σου και να απελευθερωθείς. Μπορεί να πονέσει λίγο στην αρχή (περισσότερο εκείνους), να τσακωθείτε (και να τα ξαναβρείτε), αλλά χωρίς αυτό δεν γίνεται να ζήσεις σαν ώριμος και ισορροπημένος άνθρωπος. Για να στο πω πιο απλά, αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται. Έλεος πια!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ