Γυναικολος-παρθενια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:25
30/6/2011

Γυναικολος-παρθενια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
kathrin

Μπορει ο γυναικολογος να καταλαβει με μια απλη εξεταση αν μια κοπελα ειναι παρθενα;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Μπορει ο γυναικολογος να καταλαβει με μια απλη εξεταση αν μια κοπελα ειναι παρθενα; Εχω αναρωτηθει πολλες φορες αλλα κανεις δε μου εχει λυσει την απορια... Ανησυχω γιατι αν τυχει και παω για καποια εξεταση δε θελω η μητερα μου να μαθει οτι εχω προχωρησει...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, αν δεν μπορεί ο γυναικολόγος να καταλάβει αν μια κοπέλα είναι παρθένα, τότε τι μπορεί να καταλάβει; Βέβαια, αυτό που βλέπει είναι αν έχει γίνει ρήξη του παρθενικού υμένα, όχι αν έχεις κάνει σεξ ή όχι. Βλέπεις η ρήξη του παρθενικού υμένα μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους εκτός του σεξ (όπως με κάποια ατύχημα στα σπορ, ή με τη χρήση ταμπόν). Οπότε, αν σου είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα ήσουν από τεχνική άποψη μη-παρθένα (αφού θα είχε γίνει ρήξη του υμένα), αλλά από ουσιαστική άποψη θα παρέμενες παρθένα (αφού δεν θα είχες κάνει σεξ).

Άρα δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι. Αν πράγματι χρειαστεί να βρεις κάποια δικαιολογία για να εξηγήσεις για ποιο λόγο έχεις υποστεί ρήξη του υμένα σου, απλά πες ότι είχες δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις ταμπόν σε κάποια στιγμή που δεν είχες μαζί σου σερβιέτες στο σχολείο και δανείστηκες από μια συμμαθήτρια, αλλά ότι δεν κατάλαβες τίποτα, ούτε το θεώρησες τόσο σημαντικό για να το αναφέρεις στη μητέρα σου.

Βέβαια, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δοκιμάσεις πράγματι να χρησιμοποιήσεις ταμπόν (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), ώστε να είσαι προετοιμασμένη σε περίπτωση που σου κάνουν "πονηρές" ερωτήσεις, του τύπου τι ταμπόν ήταν αυτό και πώς χρησιμοποιείται...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ