γονείς | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:59
21/12/2010

γονείς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Άννα
Κάθε φορά που κάνουν σεξ το βράδυ φωνάζουν με αποτέλεσμα να με ξυπνάνε και το πρωί να αηδιάζω να τους βλέπω και να μην θέλω να με αγγίζουν.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, είμαι 14 χρονών και θα θέλω να σου πω τον εκνευρισμό μου με τους γονείς μου. Κάθε φορά που κάνουν σεξ το βράδυ φωνάζουν με αποτέλεσμα να με ξυπνάνε, να περιμένω να τελειώσουν, μετά να αρχίσουν τη συζήτηση και το πρωί να αηδιάζω να τους βλέπω και να μην θέλω να με αγγίζουν. Δεν μπορώ άλλο έτσι και δυστυχώς τα δωμάτια μας είναι δίπλα... Είναι χαζό αυτό που σου λέω γιατί όλοι όσοι γράφουν εδώ είναι μεγαλύτεροι από μένα αλλά δεν έχω που αλλού να το πω γιατί ντρέπομαι... Προσπαθώ να μην δίνω σημασία, αλλά θα ήθελα να μου πεις τι να κάνω για να μην χαλιέμαι αλλά και να μπορώ να ξεκουράζομαι το βράδυ. Σε ευχαριστώ...


Όντως είναι πολύ σπαστικό να γίνεσαι αυτήκοος μάρτυρας των ερωτικών στιγμών ενός ζευγαριού, ανεξάρτητα από τη σχέση που έχεις μαζί του. Ακόμα περισσότερο όταν είσαι σε νεαρή ηλικία όπως εσύ και δεν έχεις αντίστοιχες εμπειρίες που θα σε βοηθούσαν να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση τους. Οπότε είναι πολύ λογικό ότι το όλο πράγμα να γίνεται πολύ αμήχανο για σένα. Ωστόσο,  δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι γιατί ούτε εσύ, ούτε εκείνοι κάνουν κάτι κακό. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση, απλά είναι κάπως... άβολη και για τους δυο σας.

Άλλωστε, αν δούμε το θέμα από τη θετική του πλευρά, είναι πολύ καλό που έχεις δύο γονείς που αγαπιούνται και έχουν μια υγιή ερωτική ζωή, αφού αυτό σου εξασφαλίζει ένα σταθερό περιβάλλον για να μπορείς να μεγαλώνεις ξέγνοιαστα περιτριγυρισμένη από την αγάπη τους.

Από εκεί και πέρα,νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση καθαρά πρακτικά και ψύχραιμα. Προφανώς οι γονείς σου δεν συνειδητοποιούν ότι κάνουν τόσο πολύ θόρυβο κι ότι έχεις μεγαλώσει αρκετά για να μην κοιμάσαι πια τόσο βαριά. Για να τους δώσεις να το καταλάβουν με έναν διακριτικό τρόπο, αρκεί να ζητήσεις από τη μητέρα σου να σου αγοράσει από το φαρμακείο ένα ζευγάρι ωτοασπίδες. Φυσικά, εκείνη θα σε ρωτήσει για ποιο λόγο τις θέλεις και τότε θα της πεις ότι καμιά φορά ξυπνάς τα βράδια από τη φασαρία που ακούγεται από το δωμάτιο τους και δυσκολεύεσαι να ξανακοιμηθείς. Να είσαι σίγουρη έτσι ότι θα καταλάβει ακριβώς τι εννοείς.

Εννοείται ότι και μόνη σου μπορείς ν' αγοράσεις τις ωτοασπίδες (είναι πολύ φθηνές εξάλλου), αλλά αυτός είναι ένας τρόπος για να περάσεις το μήνυμα σου στη μητέρα σου, χωρίς να χρειαστεί να της δώσεις πολλές λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα θα της δώσεις την ευκαιρία να μεταφέρει το νέο στον πατέρα σου και να προσαρμόσουν ανάλογα την συμπεριφορά τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείς πραγματικά τις ωτασπίδες, αλλά τουλάχιστον έτσι θα περιορίσεις στο ελάχιστο τις πιθανότητες να ξαναξυπνήσεις από την ίδια αιτία.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ