ΦΙΛΙΑ... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:28
8/12/2011

ΦΙΛΙΑ...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
margaret

Μου ξεκαθάρισε ότι του αρέσω και θα ήθελε να βγούμε αλλά σκέφεται τις πρώην του οι οποίες είναι και οι δυο φίλες μου και τον δικό μου πρώην ο οποίος είναι φίλος του...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Eιμαι 22 χρονων με τον πρωην μου χωρισα πριν ενα χρονο και ακομα ειμαι μόνη γιατί δεν προέκυψε κάποιος που να αξίζει. Μέσω του πρωην γνωρισα τον Κ. ο οποίος τότε είχε σχέση με μια κοπέλα. Με την κοπέλα του χώρισε ενώ εγώ διατηρούσα ακόμα σχέση με τον πρώην μου. Η πρωην κοπέλα του με νιώθει φίλη της και μου εμπιστεύεται αρκετά γεγονότα της ζωής της. Ο Κ. όταν χώρισε με αυτή μου ζήτησε αν ξέρω κάποιο κορίτσι να του γνωρίσω γιατί ήθελε να κάνει καινούργια σχέση και εγώ του γνώρισα μια άλλη φίλη μου (από άλλη παρέα) την Γ. Με την Γ. είχαν σχέση κάποιους μήνες και χώρισαν πριν 2 εβδομάδες. Για ποιο λόγο δεν ξέρω αλλά ο Κ. δεν θέλει με τίποτα να ξαναείναι μαζί με την Γ. Από πάντα ο Κ. μου έδειχνε μια συμπάθεια. Αλλά εγω νόμιζα είναι φιλική συμπάθεια. Ψες μου ξεκαθάρισε ότι του αρέσω ότι είμαι πολύ καλή και θα ήθελε να βγούμε αλλά σκέφεται τις πρώην του οι οποίες είναι και οι δυο φίλες μου και τον δικό μου πρώην ο οποίος είναι φίλος του. Το πρόβλημα μου δεν είναι τι να κάνω μαζί του, του είπα ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι γιατί δεν θέλω να χαλάσει η φιλία μου ούτε με τις κοπέλες αλλά ούτε και μαζί του. Η απορία μου είναι αν πρέπει να το πω στις κοπέλες ή να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Δεν θέλω να τις χάσω και φοβάμαι πως αν τους το πω θα ζηλέψουν και θα απομακρυνθούν από μένα. Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το συμβάν είναι άνευ σημασίας Μαργαρίτα μου και δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το μεταφέρεις στις φίλες σου. Αφού καμιά τους δεν διατηρεί πλέον σχέση με τον Κ., δεν πρέπει να τις αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή, ούτε αποτελεί "προδοσία" το ότι σε πλησίασε.

Βέβαια, εσύ πολύ καλά έκανες να αρνηθείς και να δώσεις προτεραιότητα στις φιλίες σου (εδώ που τα λέμε, φαίνεται ότι δεν πεθαίνεις και για εκείνον), αλλά όπως καταλαβαίνεις και μόνη σου, κανείς δεν θα ωφεληθεί από τη διάδοση αυτού του περιστατικού.

Στην ουσία δηλαδή είναι απλά ένα κουτσομπολιό κι αν το διαδώσεις θα είναι σαν να κοκορεύεσαι ότι ο Κ. προτιμά εσένα από εκείνες και ταυτόχρονα σαν να επιδεικνύεις την αφοσίωση σου στη φιλία σας κι αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει, όπως και όλα τα κουτσομπολιά άλλωστε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ