Έχω χάσει τον εαυτο μου... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
14:40
10/7/2013

Έχω χάσει τον εαυτο μου...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Σοφία

Αυνανιζομαι απο πολυ μικρή και θέλω να το σταματησω μονη μου χωρίς γιατρούς και γονείς και θέλω να μάθω γιατί η ανάπτυξη μου καθυστερεί τόσο πολυ...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Σε παρακαλώ απάντησε μου όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί όσο πιο γρήγορα μου απαντήσεις τόσο πιο λίγα δάκρυα θα χυσω περιμένοντας με ανυπομονωντας για την απάντηση σου... Αυνανιζομαι απο παρά πολυ μικρή, απο τα πέντε μου χρόνια περίπου και θέλω να το σταματησω μονη μου χωρίς γιατρούς και γονείς και θέλω να μάθω γιατί η ανάπτυξη μου καθυστερεί τόσο πολυ. Το Σάββατο κλεινω τα 13 μου και το στήθος μου δεν έχει αναπτυχθεί σχεδόν καθόλου αλλά σίγουρα δεν είναι λόγω μεγέθους γιατί κι οι δυο γιαγιάδες μου αλλα κι η μαμά μου έχουν πολυ στήθος. Επιπλέον δεν έχω περίοδο για όλα αυτά φταίει ο αυνανισμος;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σοφάκι μου, πρώτον, το γεγονός ότι έφαγες φλασιά και άρχισες ξαφνικά να νιώθεις ενοχές για τον αυνανισμό μετά από έξι χρόνια, δεν δημιουργεί κάποιο είδος επείγοντος στην απάντηση μου και δεν με συγκινεί, όσα δάκρυα κι αν χύνεις. Ο λόγος που σου απαντάω είναι γιατί πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες αναγνώστριες της στήλης που να έχουν τις ίδιες αγωνίες.

Δεύτερον, όπως ήδη γνωρίζεις –και μου αναφέρεις σε κάποια από τα πρώτα έντεκα μηνύματα που μου έχεις στείλει τις τελευταίες μέρες- ο αυνανισμός είναι μια απόλυτα φυσιολογική πράξη κι εφόσον είναι φυσιολογική πράξη, δεν θα μπορούσε να είναι επιβλαβής με οποιονδήποτε τρόπο για τον οργανισμό ή την ανάπτυξη του.

Συνεπώς, δεν έχεις κανένα λόγο να σταματήσεις ν' αυνανίζεσαι και σίγουρα δεν είμαι αυτή που θα σε καθοδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, το ότι δεν έχεις δει περίοδο στα δεκατρία σου είναι απόλυτα φυσιολογικό και θα πρέπει να περάσεις τα δεκαπέντε για ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς. Επίσης, ότι το στήθος σου δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά είναι ένα γεγονός που συνδέεται με την απουσία περιόδου και έχει να κάνει τόσο με την κληρονομικότητα, όσο και με τον δικό σου, προσωπικό τρόπο ζωής (διατροφή, άθληση).

Αν λοιπόν έχεις αγωνία να μάθεις πότε θα δεις την πρώτη σου περίοδο και το στήθος σου να μεγαλώνει, ξέχνα τον αυνανισμό και ρώτα τη μητέρα σου και τις γιαγιάδες σου πότε θυμούνται να πέρασαν εκείνες σ' αυτή τη φάση.

Βέβαια, αν είσαι ιδιαίτερα αδύνατη ή κάνεις εντατικά σπορ, μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι περισσότερο σε σχέση μ' εκείνες, καθώς το μικρό ποσοστό λίπους στο σώμα δεν ευνοεί τη γρήγορη σεξουαλική  ωρίμανση, αλλά αφού μιλάμε για μια αναπόφευκτη εξέλιξη δεν έχεις κανένα λόγο να προβληματίζεσαι. Όλα θα γίνουν όταν είναι η ώρα τους να γίνουν.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ