Έχασα την κολλητή μου | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
8:20
20/7/2014

Έχασα την κολλητή μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ηλίθια

Είπαμε και οι δυο λόγια που δεν επιστρέφονται και αυτή παραδέχτηκε ότι μ έκανε παρέα τόσο καιρό από λύπηση για να μην είμαι μόνη μου...

Θεία Λουκία γεια σου. Το ξέρω ότι μπορεί να έχεις σοβαρότερα προβλήματα να λύσεις, αλλά δώσε λίγη σημασία και στο δικό μου γιατί θα τρελαθώ! Λοιπόν: Είχα μια κολλητή η οποία ήθελε να βγαίνουμε κάθε μέρα. Δεν έχω άλλους φίλους. Περνούσαμε υπέροχα ώσπου γνώρισα ένα αγόρι, κάναμε σχέση και από τότε εκείνη άρχισε να γίνεται πιεστική και να θέλει να την παίρνω μαζί μου όταν βγαίναμε για να μη μένει μόνη της. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κανόνισα κάμπινγκ με τον δικό μου και κάτι φίλους του στη Σαλαμίνα, όπου η κοπέλα έχει εξοχικό εκεί και πήγε με την οικογένειά της και κανονίσαμε να βρεθούμε εκεί. Ήθελε να μείνω στο εξοχικό της αντί να πάω για κάμπινγκ και τσαντίστηκε όταν προτίμησα το αγόρι μου. Μου είπε πως είμαι ζώο, διπρόσωπη και ότι προτιμάω τους γκόμενους από τις φίλες μου. Εγώ στο κάμπινγκ στο μεταξύ πέρασα ωραία αν και μας έτυχαν κάποια στραβά λόγω της γρουσουζιάς της. Όταν γύρισα σπίτι μου, μου μίλησε στο Φέισμπουκ και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Είπαμε και οι δυο λόγια που δεν επιστρέφονται και αυτή παραδέχτηκε ότι μ έκανε παρέα τόσο καιρό από λύπηση για να μην είμαι μόνη μου. Διακόψαμε οριστικά τη φιλία μας και τώρα έχω μόνο το καινούργιο μου αγόρι για να βγαίνω. Περνάω καλά αλλά δεν με γεμίζει η παρέα του. Αν όμως τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά μεταξύ μας, θα ξαναμείνω τελείως μόνη μου και θα κλείνομαι στο σπίτι μου. Νομίζω πως θα χρειαστώ ψυχίατρο στο τέλος! Τι να κάνω; Βοήθεια! Και συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, αν υπάρχει ένας λόγος για να διατηρείς μια φιλία αυτός είναι γιατί πραγματικά εκτιμάς και περνάς καλά με το άτομο αυτό. Βλέπεις καλύτερα να είσαι μόνη σου, παρά να κάνεις παρέα με τους λάθος ανθρώπους. Κι αυτή η κοπέλα υπήρξε ο λάθος άνθρωπος για σένα.

Πιο συγκεκριμένα, απ' όσα μου λες καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μια εγωκεντρική, ανώριμη και ζηλόφθονη προσωπικότητα, η οποία δεν μπορεί να χαρεί με την ευτυχία σου και δεν σέβεται τα όρια της φιλίας σας, τα οποία σταματούν εκεί που αρχίζει η προσωπική ζωή της κάθε μίας σας.

Το να διατηρούσες αυτή τη σχέση, ούτως ή άλλως θα ήταν τροχοπέδη για σένα και θα σου στερούσε την ευκαιρία να αναζητήσεις κάποια νέα γυναικεία φιλία, η οποία να είναι πολύ πιο ισορροπημένη και υγιής. Καθόλου τυχαία άλλωστε, όπως λες και μόνη σου, όσο καιρό ήσουν μαζί της δεν είχες άλλες φίλες…

Συνεπώς, δεν έχασες και τίποτα. Αντίθετα, μάλλον γλίτωσες θα έλεγα από μια ιδιαίτερα ανθυγιεινή σχέση, η οποία αργά ή γρήγορα θα έφτανε σε αδιέξοδο. Φρόντισε στο εξής να διευρύνεις τον κοινωνικό σου ορίζοντα και να μην βάζεις όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ