Ερωτεύτηκα τον πνευματικό μου αδερφό | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
15:46
10/9/2014

Ερωτεύτηκα τον πνευματικό μου αδερφό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λίζα

Σκέφτομαι όλη μέρα και όλη νύχτα τον γιο της νονάς μου... Είναι λάθος αυτό που νοιώθω; 

Θεία Λουκία γεια σου, εδώ και πόσους μήνες σκέφτομαι όλη μέρα και όλη νύχτα τον γιο της νονάς μου... Είχαμε να συναντηθούμε αρκετά χρόνια (τα καλοκαίρια τον έβλεπα μόνο) και αφού μετακόμισα μόνιμα στην Γερμανία η συνάντηση ήταν μοιραία. Όλη μέρα μαζί είμαστε και αρκετές φορές μου δείχνει πως δεν έχει φιλικές τάσεις. Είναι λάθος αυτό που νοιώθω; Θέλω την βοήθεια σου. Σε παρακαλώ απάντησε μου χρειάζομαι από κάποιον μια συμβουλή! Φιλιά.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίζα μου, πρέπει να είσαι πολύ συντηρητική για να πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει οποιοδήποτε ουσιαστικό πρόβλημα από τη δημιουργία ενός δεσμού ανάμεσα σε σένα και τον γιο της νονάς σου, εφόσον βέβαια δεν έχετε μεταξύ σας κάποια στενή συγγένεια εξ αίματος (π.χ. πρώτα ξαδέλφια).

Αρκεί να σκεφτείς ότι αν ήσουν αβάφτιστη –κάτι καθόλου σπάνιο σε άλλες δυτικές χώρες- δεν θα σου περνούσε καν από το μυαλό να θεωρήσεις εμπόδιο το γεγονός ότι οι γονείς σου είναι στενοί φίλοι με τους γονείς του εκλεκτού της καρδιάς σου, αφού κάπως έτσι προκύπτουν συνήθως αυτές οι κουμπαριές.

Αφού σου αρέσει λοιπόν, νομίζω ότι μπορείς να παραβλέψεις τις κοινωνικές συμβάσεις και τις θρησκευτικές προκαταλήψεις και να υποκύψεις αβίαστα στην πολιορκία αυτού του νέου.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ