Επείγον - τράβηγμα στο σεξ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
14:30
2/4/2014

Επείγον - τράβηγμα στο σεξ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αγνωστη

Τραβήχτηκε χωρίς να σκουπίσει το σπέρμα από πάνω του έβαλε λιπαντικό κ το κάναμε κ δεύτερη φορά.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου το αγόρι μου δεν δέχεται να βάλει προφυλακτικό, λέει πως όταν πάει να το βάλει χάνει τη στύση του... Μέχρι τωρα έχουμε κάνει 7 φορές σεξ μέσα σε 1 μήνα. Λέει πως παντα προλαβαίνει κ τραβιέται όμως εγω εχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί εχω διαβάσει ότι και με τα προσπερματικά υγρά μπορεί να γίνει η στραβή. Χθες με το που τελείωσε την πρώτη φορά κ τραβήχτηκε χωρίς να σκουπίσει το σπέρμα από πάνω του έβαλε λιπαντικό κ το κάναμε κ δεύτερη φορά. Τον ρώτησα γιατί δεν σκουπίστηκε κ μου είπε ότι ειναι σπερματοκτόνο τό λιπαντικό... Μήπως πρέπει να παρω το χάπι της επόμενης μέρας; Κ πως να τον πείσω να βάλει προφυλακτικό;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, το πρόβλημα δεν είναι τα προσπερματικά υγρά, αλλά το ίδιο σπέρμα, καθώς όσο γρήγορος κι αν είναι στο να τραβηχτεί μπορεί κάποια στιγμή να του ξεφύγει κάτι και να γίνει η ζημιά. Βλέπεις λίγες σταγόνες αρκούν, γι' αυτό και δεν πρέπει να κάνετε έρωτα χωρίς προφυλακτικό για δεύτερη φορά στο καπάκι δίχως την κατάλληλη προετοιμασία.

Αυτό σημαίνει ότι εκείνος μετά από κάθε εκσπερμάτωση θα πρέπει να ουρεί και να πλένει το πέος του με νερό και σαπούνι, πριν προχωρήσει σε δεύτερη διείσδυση.

Όσο για το ότι το λιπαντικό είναι σπερματοκτόνο, δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση. Στο εξής λοιπόν, αν εκείνος επιμένει να προχωρήσετε και σε δεύτερο γύρο χωρίς να ουρήσει και να πλυθεί προηγουμένως, απλά θα πρέπει να τον σταματάς, γιατί πολύ αέρα έχει πάρει και μ' αυτό τον ρυθμό δεν θ' αργήσει η στιγμή που θα την πατήσετε.

Περισσότερα σχετικά με τη διακεκομμένη συνουσία, μπορείς να μάθεις διαβάζοντας το άρθρο, "Πόσο ασφαλές είναι το τράβηγμα στο σεξ", το οποίο θα περιγράφει με λεπτομέρειες όσα πρέπει να ξέρεις γι' αυτή την πρακτική.

Τώρα ως προς το χάπι της επόμενης μέρας, δεδομένου ότι δεν είδα εγκαίρως το μήνυμα σου, δεν έχει νόημα να το πάρεις αυτή τη στιγμή. Να θυμάσαι όμως ότι πρέπει να έχεις πάντα ένα πρόχειρο, για να το παίρνεις αμέσως μετά από μια ύποπτη επαφή, χωρίς να χάνεις πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας ανοιχτό φαρμακείο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ