Επείγον θέμα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
21:59
17/2/2014

Επείγον θέμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βασιλική

Τις φωτογραφίες αυτές τις έστειλε στους φίλους τ, άρχισε να με απειλεί ότι θα τις ανεβάσει στο facebook αλλιώς θα πρεπει να κάνω σεξ μαζί του...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκια γεια σου. Συγχαρητηρια για την στήλη σ, ομολογω οτι με εχει βοηθησει πολλες φορες. Το προβλημα μου ειναι πως απο το πάσχα 2013 είχα γνωρίσει ένα παιδί στην αρχή μιλούσαμε για αρκετό καιρό και καποια στιγμή διακόψαμε λόγω διακοπών ... τον τελευταίο μήνα όμως μπορεί και παραπάνω αρχίσαμε να μιλάμε λιγο πιο ερωτικά και αρχίσαμε να στελνουμε και φωτογραφίες ο ένας στον άλλο εγω επειδη ημουν πολύ επιφυλακτική στην αρχη δν εστειλα αλλα μετα εστειλα χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο μ έτσι ώστε να μπορώ να πω ότι δν ήμουν εγώ. Το θέμα ειναι οτι τις φωτογραφίες αυτές τι έστειλε στους φίλους τ ,άρχισε να μ κάνει ψυχολογικό πόλεμο και με απειλεί ότι θα τις ανεβάσει στο facebook και θα ανεβάσει επίσης τις συζητήσεις μας αλλιώς θα πρεπει να κάνω σεξ μαζί του την παρασκευή κιολας σε τέσσερις μέρες... δν ξέρω τι να κανω θέλω να τον καταγγείλω αλλα δν ξέρω πως; σε  παρακαλώ βοήθησε με...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βασιλική μου, πρέπει να έρθεις άμεσα σε επικοινωνία με την Υποδιεύθυνση  Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, καλώντας στο τηλέφωνο 11012 (λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο), ή στέλνοντας e-mail στις διευθύνσεις που θα βρεις στο λινκ που σου στέλνω πιο πάνω.

Φύλαξε όλα τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που έχετε ανταλλάξει μέχρι τώρα γιατί θα σου τα ζητήσουν και εξήγησε στους αστυνομικούς ακριβώς τι έχει συμβεί χωρίς ντροπές.

Περιττό να πούμε βέβαια, ότι κακώς έστειλες τις εν λόγω φωτογραφίες σ' αυτόν τον τύπο. Ελπίζω να σου γίνει μάθημα και να μην επαναλάβεις το ίδιο λάθος στο μέλλον.

Να θυμάσαι πάντα ότι στο ίντερνετ δεν στέλνουμε και δεν ανεβάζουμε απολύτως τίποτα που δεν θα θέλαμε να δούμε να παρουσιάζεται στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης, ή τυπωμένο σε κάποια εφημερίδα ή περιοδικό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ