Επείγον - Καθυστέρηση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
21:04
4/2/2014

Επείγον - Καθυστέρηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελενα

Εχω "γουργουρισματα" στην κοιλια  οπως συνήθως όταν περιμένω περίοδο και ώρες ώρες με πονάει και η μεση και η κοιλια μου και νομιζω ότι ήρθε, αλλα όχι... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκία,

Ήρθα σ επαφή με το αγορι μου χωρίς προφυλακτικό, αλλα όχι στις γόνιμες μέρες μου.  Λέει πως δεν τελείωσε μέσα μου, αλλα εχω καθυστέρηση. Δεν έχω σταθερό κυκλο,  μα δε μου έχει ξανακαθυστερησει τοσο!  Βεβαια εχω "γουργουρισματα" στην κοιλια  οπως συνήθως όταν περιμένω περίοδο και ώρες ώρες με πονάει και η μεση και η κοιλια μου και νομιζω ότι ήρθε, αλλα όχι...  Αρρωστησα κιολας κι έχω αγχωθεί πάρα πολυ! Γίνεται να μαι εγκυος; Αλλα εκτός από το ότι το στομάχι μου δεν είναι καλά επειδή είμαι άρρωστη, δεν έχω συμπτώματα εγκυμοσύνης, ουτε πρησμένο στήθος!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλενα μου, τι να το συζητάμε; Μπορεί εκείνος να νομίζει ότι δεν τελείωσε μέσα σου κι εσύ να νομίζεις ότι δεν ήσουν στις γόνιμες μέρες σου, αλλά συμβαίνουν κι ατυχήματα. Αν έχεις καθυστέρηση περισσότερο από μια εβδομάδα, μετρώντας από την 28η μέρα του κύκλου σου, κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης για να ξεκαθαρίσεις τι συμβαίνει. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ