ΕΠΕΙΓΟΝ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
17:15
6/12/2010

ΕΠΕΙΓΟΝ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΜΑΡΙΑ
Αρχίζει να μου λέει πως θα βγάλει στο νετ κάποιες φωτος μου, εμένα σε "ιδιαίτερες στιγμές"... Τι μπορώ να κάνω;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία καλημέρα. Αν μπορούσες να μου απαντήσεις γρήγορα. Με τον πρώην φίλο μου χωρίσαμε εδώ και ένα χρόνο. Τώρα με θέλει πίσω ξανά, αλλά εγώ δεν τον θέλω με τίποτα. Το θέμα είναι ότι αυτός αρχίζει να μου λέει πως θα βγάλει στο νετ κάποιες φωτος μου, εμένα σε "ιδιαίτερες στιγμές"... Τι μπορώ να κάνω; Τι μπορώ να του πω, πριν καταλήξουμε στα δικαστήρια; Περιμένω με αγωνία απάντηση σου. Σε ευχαριστώ.


Περιττό να πούμε ότι οι φωτογραφίες σε "ιδιαίτερες στιγμές" θα έπρεπε να είναι από τα ελάχιστα προνόμια των παντρεμένων ζευγαριών, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Βλέπεις, πάνω στο πάθος του έρωτα, πολλές γυναίκες -όπως κι εσύ-ξεχνάνε κάθε είδους προφυλάξεις υγιεινής κι ακόμα ευκολότερα αυτές που αφορούν στην προστασία των προσωπικών τους δεδομένων. Έτσι δεν είναι λίγες εκείνες που πέφτουν θύματα εκβιασμού από ασυνείδητους, όσο και αστοιχείωτους πρώην εραστές οι οποίοι προσπαθούν να αποκομίσουν διάφορα προσωπικά ή οικονομικά οφέλη με την απειλή της δημοσίευσης ανάλογων στιγμιότυπων στο διαδίκτυο.

Ευτυχώς όμως, χάρη στη δράση της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει ελπίδα αφού αυτές οι περιπτώσεις διώκονται αυταπάγγελτα. Αρκεί να συγκεντρώσεις ό,τι ενοχοποιητικό στοιχείο (γραπτά μηνύματα, συζητήσεις στο chat ή emails) έχεις για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να απευθυνθείς στην συγκεκριμένη υπηρεσία για να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της.

Εν τω μεταξύ εννοείται, ότι δεν θα τον ενημερώσεις γι' αυτή σου την ενέργεια και ότι θα διακόψεις κάθε επαφή μαζί του. Ο τύπος είναι τόσο γελοίος που νομίζει ότι μπορεί να σε κερδίσει "δια της βίας", αλλά δεν θα του περάσει έτσι. Άσε τον να νομίζει ότι σε έχει τρομοκρατήσει και δήθεν "το σκέφτεσαι το πράγμα" και μην έχεις καμιά ενοχή. Του αξίζει ένα γερό μάθημα.

  • Αν είσαι πιο κοντά στην περιφέρεια της Αθήνας τα στοιχεία επικοινωνίας της Δίωξης είναι:

Λ. Αλεξάνδρας 173, 115 22 Αθήνα - τηλ. 210 6476464 & 6476000 - email: ccu@ath.forthnet.gr

  • Ενώ, αν βρίσκεσαι πιο κοντά στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης:

Μοναστηρίου 326, 541 21 Θεσσαλονίκη - τηλ. 2310 388370-5 & 388000 - email: info@cybercrime.gr

Χρησιμοποίησε τα άμεσα, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι δεν έχεις αρκετά στοιχεία εναντίον του. Οι αρμόδιοι αστυνομικοί θα σε κατευθύνουν για τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης του. Καλή τύχη!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ