Επειγον | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
8:03
8/2/2014

Επειγον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λιλιτα

Η νονα μου εχει καρκινο και βρισκεται στο νοσοκομειο. Τι μπορώ να κάνω εγώ, πως μπορώ να βοηθήσω;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Μολις εμαθα πως η νονα μου εχει καρκινο και βρισκεται στο νοσοκομειο. Όλοι από την οικογένειά μου το ήξεραν εδώ και 1 χρόνο και εγώ το έμαθα κατά τύχη πάνω σε μία συζήτηση που άρχισα για κάτι που μου θυμίζει την νόνα μου... Τώρα τι μπορώ να κάνω εγώ, πως μπορώ να βοηθήσω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν μπορείς να βοηθήσεις Λιλίτα μου. Τωρα, η ζωή της νονάς σου είναι στα χέρια των γιατρών. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να της δείξεις τη συμπαράσταση σου με το να πηγαίνεις να τη βλέπεις και να προσπαθείς να τη διασκεδάσεις κατά το δυνατό, μιλώντας της για πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου ώστε να της αποσπάσεις για λίγο το μυαλό από την αρρώστια της. Μπορείς επίσης να τη ρωτήσεις τι λένε οι γιατροί και να προσπαθείς να της δώσεις κουράγιο, λέγοντας της πόσο σου λείπει και πόσο λαχταράς να γίνει καλά και να κάνετε ωραία πράγματα μαζί.

Αν δε σ' αφήσουν να πας να τη δεις, μπορείς φυσικά να της τηλεφωνήσεις ή -ακόμα καλύτερα- να της γράψεις και να της στείλεις με τους γονείς σου ένα γράμμα, ή μια ωραία κάρτα μαζί με κάποιο φυλακτό, ή κάποια πρόσφατη φωτογραφία σου μαζί της.

Ελπίζω να είναι από τις περιπτώσεις που να μπορέσει να τα καταφέρει και να συνεχίσει τη ζωή της. Διαφορετικά, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για μια σημαντική απώλεια.
Σου εύχομαι καλή δύναμη!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ