Έντονη Σεξουαλική Επιθυμία | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:14
12/12/2011

Έντονη Σεξουαλική Επιθυμία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Γιώργος

Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποια φάρμακα τα οποία καταστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία. Εάν πράγματι υπάρχουν τα φάρμακα αυτά πιστεύω ότι θα ήταν η πιο καλή λύση για την περίπτωσή μου...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καταρχήν, συγχαρητήρια για το σάιτ σας. Ελπίζω ότι θα μπορέσετε να με βοηθήσετε να βρώ κάποια λύση για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Είμαι άνδρας 24 ετών και έχω πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνω σεξ. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχω κάποια ερωτική σχέση για μεγάλο διάστημα και επίσης στο ότι είμαι από επαρχία και δεν υπάρχει εδώ κοντά κάποιος οίκος ανοχής όπου θα μπορούσα να απευθυνθώ.

Το πρόβλημα, λοιπόν, που αντιμετωπίζω είναι ότι έχω εξαιρετικά έντονη σεξουαλική επιθυμία σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βέβαια, μειώνεται όταν εργάζομαι ή όταν ασχολούμαι, στον ελεύθερό μου χρόνο, με αθλητικές δραστηριότητες. Τις υπόλοιπες ώρες όμως παραμένει εξαιρετικά έντονη και καθώς δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να "εκτονωθεί" μου προκαλεί μεγάλη ψυχική και σωματική δυσφορία, έντονη νευρικότητα, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, άγχος και στρές. Κάποιες φορές λόγω της έντονης νευρικότητας και του άγχους αντιμετωπίζω διαταραχές ύπνου. Αυνανίζομαι πολύ σπάνια, διότι αποφεύγω να καταφεύγω σε αυτό τον τρόπο "εκτόνωσης", καθώς η πράξη αυτή με κάνει να αισθάνομαι άσχημα.

Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποια φάρμακα τα οποία καταστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία καθιστώντας το άτομο που τα λαμβάνει σεξουαλικά ανενεργό για όσο διάστημα κάνει χρήση αυτών. Εάν πράγματι υπάρχουν τα φάρμακα αυτά πιστεύω ότι θα ήταν η πιο καλή λύση για την περίπτωσή μου από τη στιγμή που είναι πολύ δύσκολο να συνάψω κάποια ερωτική σχέση. Είναι δύσκολο καθώς είμαι πολύ ντροπαλό άτομο και φοβάμαι πολύ την απόρριψη. Έτσι μου είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσω κάποιο κορίτσι. Επίσης είναι δύσκολο να απευθυνθώ σε κάποια ιερόδουλη καθώς υπάρχει το θέμα της απόστασης.

Θα ήθελα λοιπόν να μάθω εάν πράγματι υπάρχουν τα φάρμακα που προανέφερα πόσο εύκολη είναι η χρήση τους, πόσο επικίνδυνα είναι για την υγεία και τι πρέπει να κάνω για να τα προμηθευτώ. Εάν αυτή η λύση είναι δύσκολο να εφαρμοστει, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Θα σας παρακαλούσα να μου προτείνετε κάτι γιατί αισθάνομαι πολύ άσχημα και υποφέρω.

Ευχαριστώ πολύ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλό μου παιδί, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα σου σύστηνα φάρμακα για να καταστείλεις τη σεξουαλικότητα σου. Άλλωστε, αν υποθέσουμε ότι θα έπαιρνες τέτοιου είδους φάρμακα, για πόσο καιρό θα ήσουν διατεθειμένος να τα συνεχίσεις και τι θα έκανες σε περίπτωση που στην πορεία συναντούσες τη γυναίκα της ζωής σου και ήθελες να ολοκληρώσεις τη σχέση σου μαζί της;

Πέρα απ' αυτό τα φάρμακα στα οποία αναφέρεσαι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, αφού για να είναι αποτελεσματικά, καταστέλλουν την παραγωγή των ανδρογόνων που φυσιολογικά εκκρίνει ο οργανισμός σου και έχουν ως αποτέλεσμα τον εκθηλυσμό σου, δηλαδή την αύξηση του σωματικού λίπους σου, την αύξηση του μαστικού αδένα (γυναικομαστία), την μείωση της μυικής σου μάζας και την καταστολή της γονιμότητας σου. Μιλάμε δηλαδή για ορμόνες οι οποίες είναι ιδιαίτερα ισχυρές και σίγουρα χρειάζονται συνταγογράφηση και παρακολούθηση από γιατρό. Επιπλέον, πρέπει να ξέρεις πως παρότι αυτά τα φάρμακα ονομάζονται "χημικός ευνουχισμός" και χρησιμοποιούνται διεθνώς ως τιμωρία σε διάφορες περιπτώσεις βιαστών, παιδεραστών κ.λπ., η αποτελεσματικότητα τους είναι αμφισβητήσιμη (μικρότερη του 50%) ως προς τον περιορισμό της ερωτικής επιθυμίας, οπότε ακόμη κι αν επέλεγες αυτή τη λύση στο "πρόβλημα" σου, μπορεί να είχες αυτό που λέμε "δίχως κέρδος, κέρατα".

Ωστόσο, ακόμη και τίποτα απ' αυτά να μην ίσχυε και τα φάρμακα αυτά ήταν απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά, πάλι δεν θα έλυναν το βαθύτερο και ουσιαστικό σου πρόβλημα.

Βλέπεις, το θέμα δεν είναι η έντονη σεξουαλικότητα σου, αλλά η έντονη άρνηση σου να δεχτείς και να κατευθύνεις τις σεξουαλικές σου ορμές με τρόπο θετικό για τον εαυτό σου. Ωστόσο, φαίνεται να έχεις δεχτεί ιδιαίτερα αυστηρή διαπαιδαγώγηση, σύμφωνα με την οποία ο αυνανισμός θεωρείται αρρωστημένη συνήθεια, ενώ η μόνη αποδεκτή μορφή σεξουαλικής εκτόνωσης είναι η σεξουαλική πράξη κι επειδή δεν έχεις πρόσβαση στη σεξουαλική πράξη, απαρνείσαι συνολικά τη σεξουαλικότητα σου, με αποτέλεσμα να βασανίζεσαι.

Όμως δεν χρειάζεται να είναι έτσι τα πράγματα, αφού αντί ν' αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργεί το σώμα σου, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που είπαμε παραπάνω, είναι πολύ ευκολότερο ν' αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις αυτό το δόλιο το κορμί σου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει τρία πράγματα και πρώτο απ' όλα, να απενοχοποιήσεις τον αυνανισμό και να τον αποδεχτείς ως μια ιδιαίτερα ωφέλιμη πράξη σεβασμού και αγάπης για τον εαυτό σου, όπως είναι πραγματικά. Βλέπεις, αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύεις, ο αυνανισμός έχει πλήθος θετικές επιδράσεις στον οργανισμό, καθώς εκτός από την άμεση (και οικονομική) σεξουαλική εκτόνωση και όπως έχουν αποδείξει πλήθος επιστημονικές μελέτες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προφυλάσσει από τον καρκίνο του προστάτη και περιορίζει το στρες και την κατάθλιψη. Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, μπορείς να αυτοϊκανοποιείσαι κατά βούληση και να το απολαμβάνεις διπλά, έχοντας ήσυχη της συνείδηση σου.

Έπειτα, ως προς τις σχέσεις σου με το άλλο φύλο, πρέπει να ξέρεις ότι όλοι οι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, φοβούνται την απόρριψη ανεξαιρέτως, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να επιδιώκουν νέες γνωριμίες, ακόμη κι αν στην πορεία πληγώνονται μερικές φορές. Η μόνη διαφορά είναι ότι κάποιοι, όπως εσύ, παίρνουν την απόρριψη πιο βαριά από άλλους κι έτσι βάζουν περιττούς φραγμούς στην προσωπική τους ζωή, αποφεύγοντας το ερωτικό κυνήγι.

Για να καταρρίψεις αυτούς του φραγμούς αρκεί να σκεφτείς ότι ακόμη και το λιοντάρι -δηλαδή ο θεωρούμενος βασιλιάς της ζούγκλας χάρη στις κυνηγετικές του ικανότητες- έχει μόλις 15% επιτυχία κάθε φορά που βγαίνει προς αναζήτηση τροφής. Εφόσον λοιπόν, ο καλύτερος κυνηγός του κόσμου έχει αυτό το αποτέλεσμα στο κυνήγι για την επιβίωση του, δεν καταλαβαίνω γιατί ο οποιοσδήποτε άλλος θα είχε την αξίωση να τα καταφέρει καλύτερα στο κυνήγι της ερωτικής του συντρόφου. Άλλωστε, όποιος δεν παίζει, μπορεί να μην χάσει, αλλά σίγουρα δεν θα κερδίσει και ποτέ. Σταμάτα λοιπόν να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν πορσελάνινη κούκλα που είναι έτοιμη να σπάσει κι άρχισε να διεκδικείς αυτό που έχεις ανάγκη και δικαιούσαι όπως κάθε άντρας, χωρίς να απογοητεύεσαι από τις όποιες αποτυχίες σου. Αργά ή γρήγορα θα βρεις το κορίτσι που σου ταιριάζει, αρκεί να το επιτρέψεις στον εαυτό σου.

Τέλος, αν πράγματι επιθυμείς να βρεις σεξουαλική εκτόνωση σε έναν οίκο ανοχής, μπορείς κάθε τόσο να πηγαίνεις σε κάποια άλλη περιοχή που προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες, αντί να καταριέσαι τη μοίρα σου που δεν βρίσκεις αυτές τις υπηρεσίες στο χωριό σου.

Βλέπεις, σε όλα υπάρχει μια λύση, αρκεί να θέλεις να τη δεχτείς. Καταλαβαίνω βέβαια ότι έχεις υποστεί μια εντατική πλύση εγκεφάλου μέχρι σήμερα, αλλά πρέπει κι εσύ να καταλάβεις ότι η φύση μας δεν καταπιέζεται κι αν αποπειραθείς να την καταπιέσεις, είναι σίγουρο ότι θα σ' εκδικηθεί. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, εσύ αυτό κάνεις. Eλπίζω όμως να λογικευτείς και να μην εξακολουθήσεις στον ίδιο δρόμο...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ