Εξωτερικό η Ελλάδα; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:12
25/6/2013

Εξωτερικό η Ελλάδα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ζωή

Το ενδεχόμενο να ξαναδώσω μου φαίνεται κουραστικό και απ την άλλη, φοβάμαι να φύγω μόνη μου εξωτερικό... Τα σχόλια των πρώην συμμαθητών μου θα με χαντακωσουν!

Δες απίθανα γυναικεία Sex Toys, μόνο για εσένα και μόνο στο LoveJoy!

Αγαπητή θεία Λουκια, έδινα πανελλήνιες φέτος και μάζεψα 17.500 μόρια. Είμαι θετική κατεύθυνση και ο αρχικός μου στόχος ήταν η ιατρικη και η οδοντιατρική που όπως καταλαβαίνεις δεν πιάνω καμία απ τις 2 σχολές. Υπάρχουν 2 προοπτικές... Η μια να ξαναδώσω και η άλλη να φύγω για Ιατρική στην Σλοβακία. Ομως δεν ξέρω τι απ τα 2 θέλω... Απ τη μια το ενδεχόμενο να ξαναδώσω μου φαίνεται κουραστικό και απ την άλλη, φοβάμαι να φύγω μόνη μου εξωτερικό... Τα σχόλια των πρώην συμμαθητών μου θα με χαντακωσουν! Γιατι αντικειμενικά, όλοι ξέρουμε το πόσο άσχημα κουτσομπολεύουν ο ένας τον άλλο. Αχ αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω. Αλλοι μου λένε ότι άμα πάω Σλοβακία (Μπρατισλαβα συγκεκριμένα) θα βγω μια άχρηστη γιατρός και ότι και καλα το αγγλόφωνο πανεπιστήμιο εκει δεν είναι καλό κλπ. Εσένα ποια είναι η γνώμη σου; Αντικειμενικά τι θα έκανες στη θέση μου; Σε παρακαλω, περιμένω οπωσδήποτε την απάντηση σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ζωή μου, πρώτα απ' όλα θα πρέπει να κλείσεις τ' αυτιά σου στα κουτσομπολιά και να κοιτάξεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα. Και στη συγκεκριμένη στιγμή πιστεύω ότι το καλύτερο για σένα είναι να ξαναδώσεις εξετάσεις εδώ, αξιοποιώντας την εμπειρία που σου έδωσε αυτή η πρώτη προσπάθεια και κρατώντας την προοπτική της Σλοβακίας σε περίπτωση που χρειαστεί για του χρόνου.

Δεδομένου ότι δεν θα έχεις την υποχρέωση της καθημερινής παρουσίας στο σχολείο, μπορείς να οργανώσεις το διάβασμα σου ώστε να είναι πιο αποδοτικό και ταυτόχρονα πιο ξεκούραστο, ενώ αν τελικά χρειαστεί να φύγεις έξω, θα είσαι πιο ώριμη για να αντιμετωπίσεις την πρόκληση.

Τώρα για το πόσο καλή γιατρός θα βγεις αν πας στη Σλοβακία, αυτό εξαρτάται κυρίως από σένα και το πόσο επιμελής και φιλομαθής θα είσαι. Άλλωστε, αν αυτά που ακούς είχαν κάποια βάση, τότε δεν θα είχε μείνει ούτε Σλοβάκος ζωντανός. Άσε που πάντα οι ιατρικές σπουδές συμπληρώνονται με την ειδικότητα, την οποία θα μπορούσες να κάνεις στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα του εξωτερικού, ανάλογα με τις ευκαιρίες και τις γνώσεις που θα έχεις αποκτήσει μέχρι τότε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ