Εξαντλημένη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:26
15/11/2013

Εξαντλημένη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αυπνίες

Κοιμάμαι κανά τρίωρο το πολύ τα μεσημέρια και να μένω ξύπνια όλο το πρωί!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία εδώ και ένα χρόνο υποφέρω απο αϋπνίες! Τόσο καιρό δεν είχα δώσει σημασία γιατί πίστευα ότι φταίει το ότι κλείνω αργά τον υπολογιστή ή το ότι ακούω μουσική μέχρι να κοιμηθώ! Πριν κανά μήνα όμως κατάφερα να φτιάξω το προγραμμά μου και να κοιμάμαι όσο πιο νωρίς μπορώ! (το πιο νωρίς δλδ που με παίρνει ο ύπνος ειναι 2 το πρωι!) Αλλά αυτό διήρκησε για καμιά βδομάδα! Μετά ξανάρχισα να μην μπορώ να κοιμηθώ! Με αποτέλεσμα να κοιμάμαι κανά τρίωρο το πολύ τα μεσημέρια και να μένω ξύπνια όλο το πρωί! Είμαι μόλις 19 και δεν είμαι ούτε ερωτευμένη ούτε έχω κάποιες υποχρεώσεις που μπορούν να με κρατήσουν άυπνη! Προβλήματα με τους δικούς μ αντιμετωπίζω αλλα όχι και τόσο σοβαρά ώστε να μην μπορώ να κοιμηθώ! Τι να κάνω Θεία Λουκία; Έχω εξαντληθεί! Είμαι μονίμως κουρασμένη και δεν μπορώ να διαβάσω κιόλας τα μαθήματα μου γτ δεν έχω όρεξη λόγω κούρασης! Τι έχω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, δεν έχεις τίποτα, απλά βαριέσαι τη ζωή σου και ξενυχτάς τα βράδια ως αντιπερισπασμό στη βαρεμάρα. Βέβαια, το ξενύχτι κάνει τη βαρεμάρα ακόμα χειρότερη, αφού όταν είσαι ξάγρυπνη είναι λογικό το διάβασμα να σου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο, να βαριέσαι ακόμα χειρότερα κ.ο.κ.

Εν πάση περιπτώσει, το πρώτο πράγμα που πρέπει οπωσδήποτε να κόψεις είναι ο μεσημεριανός ύπνος. Προφανώς δεν τον χρειάζεσαι γι' αυτό κι όταν φτάνει το βράδυ δεν νιώθεις την ανάγκη να κοιμηθείς. Σταμάτα λοιπόν να κοιμάσαι τα μεσημέρια (άκου τη μουσική σου τότε, αν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα) και θα δεις που όλα θα στρώσουν.

Στην ηλικία που είσαι οκτώ ωρίτσες ύπνου συνολικά την ημέρα είναι υπέρ-αρκετές για να σου χαρίσουν την ανάπαυση που χρειάζεσαι. Φρόντισε απλά να τις συγκεντρώνεις όλες μαζί τις βραδινές ώρες γιατί τότε είναι πιο αποδοτικές.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ