Εκδρομη | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
8:53
7/5/2013

Εκδρομη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ranaki

Είχαμε κ οι 2 σχέσεις μέχρι πριν μερικές μέρες αλλα τις ξεχάσαμε κ είμαστε καλα νομίζω. Η κοπέλα του παιδιού όμως ήρθε κ μ έπιασε κλαίγοντας κ μ έβριζε...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μ σ έχω στείλει δεκάδες φορές αλλα απαντηση δεν πήρα γι αυτο κ συνεχίζω ακάθεκτη:) Λοιπόν ήμασταν εκδρομη στην Πάτρα κ με ενα παιδι ήρθαμε πολυ κοντα κ απο κοινή την μέρα είμαστε μαζι:) Είχαμε κ οι 2 σχέσεις μέχρι πριν μερικές μέρες αλλα τις ξεχάσαμε κ είμαστε καλα νομίζω:) Η κοπέλα του παιδιού όμως ήρθε κ μ έπιασε κλαίγοντας κ μ έβριζε. Μ αρέσει πολυ τ παιδι κ αυτού τ αρέσω επίσης. Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τι να κάνεις Ράνια μου; Εφόσον είσαστε και οι δύο ξεκάθαροι με τις προηγούμενες σχέσεις σας και τις έχετε διακόψει, χωρίς να αφήνετε ελπίδες στους παρατημένους ότι μπορεί να ξαναγίνει κάτι, δεν έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν.

Αν βέβαια, ο καλός σου δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στην πρώην του, τότε θα πρέπει να το κάνει άμεσα για να μην προκύψουν ξανά τέτοιες αμήχανες καταστάσεις.

Ανεξάρτητα απ' αυτό, από την πλευρά σου αντιμετώπισε με ψυχραιμία και κατανόηση αυτό το κορίτσι, γιατί είναι λογικό να πληγώθηκε από τον ξαφνικό χωρισμό και να ψάχνει να βρει κάπου να ξεσπάσει και κάποιον να κατηγορήσει. Πέρα απ' αυτό, δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι να κάνεις πίσω, αφού για να κοιτάξει αλλού εκείνος σημαίνει ότι ήδη υπήρχαν ρωγμές στη σχέση τους, ακόμη κι αν δεν ήθελαν να τις αναγνωρίσουν και δεν είναι δικό σου το σφάλμα.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ