Εκανα έρωτα και το μετάνιωσα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
17:31
9/5/2012

Εκανα έρωτα και το μετάνιωσα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Φανια

Έχουμε κάνει έρωτα 2 φορές και τη δευτέρη φορα το προφυλακτικό έσπασε! Δυστυχως το καταλάβαμε οταν ηταν πλέον πολυ αργά! Δεν έχω σταθερό κύκλο! 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Σας παρακαλώ βοήθειάαα! Άρχισα να κάνω έρωτα με το αγόρι μου πριν περίπου 2 μήνες και το μετάνιωσα! Ειμαι αρκετά μικρή για να μιλήσω στη μητέρα μου για αυτο & να μη με σκοτώσει και ετσι ήσουν η μονη μου λύση! Έχουμε κάνει έρωτα 2 φορές και τη δευτέρη φορα το προφυλακτικό έσπασε! Δυστυχως το καταλάβαμε οταν ηταν πλέον πολυ αργά! Δεν έχω σταθερό κύκλο! Η προηγουμένη περίοδος μου είχε έρθει σαν σημερα και έχω αρχισει να ανησυχώ! Έχω στο στήθος και πόνο στη μεση εδώ κ μια κ ετσι είχα κάποιες ελπίδες αλλα ακόμα τίποτα! Απο τη μερα εκείνη έχει πέρασει ένας μήνας! Αν τύχον ειμαι τι μπορώ να κάνω; Εννοώ τι μπορώ να κάνω μονη μου γιατί χαρτί απο γιατρό για χάπια δεν μπορώ να έχω ούτε κατά διάνοα...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, πρώτα απ' όλα για να μην ανησυχείς άδικα, μπορείς να κάνεις ένα σπιτικό τεστ εγκυμοσύνης γιατί μπορεί να μην είσαι έγκυος κι απλά να έχεις καθυστέρηση και μόνο με την ιδέα. Επίσης, αν το τεστ βγει αρνητικό και δεν δεις περίοδο μέσα σε μια εβδομάδα, θα πρέπει να το επαναλάβεις για να σιγουρέψεις το αποτέλεσμα, αφού καμιά φορά μπορεί να μην φαίνεται από την αρχή.

Από εκεί και πέρα, αν το τεστ βγει θετικό θα ξέρεις σίγουρα ότι είσαι έγκυος και τότε δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις μόνη σου, ενώ ό,τι κι αν ακούσεις για το αντίθετο να θυμάσαι ότι είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία σου. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση εγκυμοσύνης η ασφαλέστερη επιλογή είναι να το πεις στη μητέρα σου η οποία θα ξέρει τι πρέπει να γίνει. Όσο κι αν σου φαίνεται τρομακτικό κάτι τέτοιο, αν είσαι έγκυος αργά ή γρήγορα το πράγμα θα φανεί και τότε θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για σένα από κάθε άποψη.

Άλλωστε, αν αποφασίσεις να κάνεις έκτρωση θα χρειαστείς οπωσδήποτε τη συγκατάθεση και τη συμπαράσταση του κηδεμόνα σου ή έστω κάποιου ενήλικα που θα εμφανιστεί ως τέτοιος, αφού όσο κι αν πρόκειται για κάτι αρκετά συνηθισμένο, δεν παύει να είναι μια επέμβαση που μπορεί να εμφανίσει επιπλοκές και κάποιος πρέπει ν' αναλάβει την ευθύνη σου.

Εύχομαι όμως να μην είσαι έγκυος κι απλά αυτή η εμπειρία να σου βάλει μυαλό. Γιατί όταν φτάνεις στο σημείο να ολοκληρώνεις τις σχέσεις σου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις και τις όποιες συνέπειες σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Ενημερώσου καλύτερα λοιπόν -θα βρεις πολλά σχετικά άρθρα στη στήλη της Υγείας του WomenOnly- και έχε στο μυαλό σου για την επόμενη φορά που μπορεί να σπάσει το προφυλακτικό, ότι μπορείς να προλάβεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αν πάρεις το χάπι της επόμενης μέρας μέσα σε 72 ώρες μετά το ατύχημα, χωρίς να χρειάζεσαι συνταγή γιατρού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ