Είμαι πολύ λεπτή.. | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:16
9/1/2013

Είμαι πολύ λεπτή..

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ατυχη

Πολλα αγόρια κατα καιρούς μου έχουν πει για τα κιλά μου και εχω ακουσει διαφορα ειρωνικα σχόλια.

Γειά σου θεία Λουκία, το προβλημα μου, μπορει να μην ακουγεται πολυ σοβαρο αλλα μιας και ειμαι στην εφηβεια, μου δημιουργει προβληματα. Λοιπόν, είμαι 13, υψος γυρω στο 1.60 και βαρος 45 κιλα. ΔΕΝ μου έχει ερθει περίοδος γεγονός που με ανησυχεί ιδιαίτερα. Πολλα αγόρια κατα καιρούς μου έχουν
πει για τα κιλά μου και εχω ακουσει διαφορα ειρωνικα σχόλια. Σε παρακαλώ, απάντησε μου. Είμαι ΤΟΣΟ λεπτη; Τι πρέπει να κάνω για να πάρω μερικά κιλα; (τρωω κανονικα)

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε κι οι παντρεμένες… Κοριτσάκι μου, παρότι δεν σε ξέρω, μπορώ να σου πω ανεπιφύλακτα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς και να προβληματίζεσαι για το βάρος σου. Οπωσδήποτε είσαι αδυνατούλα, αλλά καθώς δεν σου έχει έρθει ακόμα περίοδος –κάτι απόλυτα φυσιολογικό μέχρι την ηλικία των 15- σημαίνει ότι η ανάπτυξη σου δεν έχει ολοκληρωθεί και γι' αυτό διατηρείς ακόμα μια πιο "παιδική" φιγούρα.
Ωστόσο, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και θ' αποκτήσεις κι εσύ τις γυναικείες καμπύλες σου. Βλέπεις, ο ρυθμός ανάπτυξης διαφέρει από κορίτσι σε κορίτσι και κάποια μπορεί να δείχνει ήδη γυναίκα στα 11 ενώ άλλη στα 16, χωρίς να συμβαίνει κάτι λάθος σε κάποια από τις δύο.
Απλά λοιπόν, κλείσε τ' αυτάκια σου στις κακεντρέχειες που ακούς, γιατί μόνο ζήλεια εκφράζουν και απόλαυσε τη ζωή σου όπως ακριβώς είσαι. Συνέχισε να τρως κανονικά απ' όλα κι αγάπησε τον εαυτό σου και το σώμα σου, όπως θα ήθελες να το αγαπήσουν οι άλλοι. Μάλιστα, να θυμάσαι ότι σε λίγα χρόνια θα μακαρίζεις την τύχη που σου χάρισε μια τόσο κομψή εμφάνιση, την οποία θα μπορέσεις να διατηρήσεις χωρίς πολύ κόπο.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ