Είμαι παρθένα ή όχι; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:49
25/1/2013

Είμαι παρθένα ή όχι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ρίνα Κατερίνα

Του είχα πει, πως είμαι παρθένα και έδειχνε αρχικά να το σέβεται αυτό, μέχρι που κάποια φορά, που βγήκαμε μου έβαλε δάχτυλο όπως φιλιόμασταν και είπε, ότι δεν έχω παρθενικό υμένα

Αγαπητή θεία Λουκία, είναι ένα θέμα, που με βασανίζει εδώ και έναν μήνα και δεν νιώθω την οικειότητα, να απευθυνθώ κάπου αλλού. Είμαι 18,5 χρονών και μέχρι πρόσφατα δεν είχα κάποια ερωτική εμπειρία. Το μόνο που έκανα ήταν μερικά φιλιά, που τελικά δεν εξελίσσονταν σε σχέση, επειδή οι γονείς μου δεν μου επέτρεπαν να έχω σχέση, μέχρι να τελειώσω το σχολείο. Ως φοιτήτρια πλέον είχα και έχω την ελευθερία πλέον , να αποκτήσω ερωτικές σχέσεις. Έτσι και είχα ξεκινήσει να βγαίνω με ένα αγόρι. Του είχα πει, πως είμαι παρθένα και έδειχνε αρχικά να το σέβεται αυτό, μέχρι που κάποια φορά, που βγήκαμε μου έβαλε δάχτυλο όπως φιλιόμασταν και είπε, ότι δεν έχω παρθενικό υμένα και ότι μπήκε μέσα όλος ο αντίχειρας. Αυτός να σημειωθεί, ότι δεν είχε σεξουαλικές εμπειρίες όπως και εγώ. Έτσι. πιστεύοντας, πως τον κορόιδεψα, άρχισε να μου ορμά βίαια ,ευτυχώς όμως γλύτωσα. Το θέμα είναι , πως δεν θυμάμαι, να έχω υποστεί τραυματισμό ούτε τότε ούτε και παλιότερα στην περιοχή των γενετικών οργάνων, ώστε να θεωρήσω, ότι μπορεί όντως να μην είμαι παρθένα. Τέλος, σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μου είπε ψέματα για να γίνει αυτό, που ήθελε. Τελικά είμαι παρθένα ή οχι;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα βρε Κατερίνα μου που θα πάθεις υπαρξιακή κρίση επειδή ένας άσχετος σου λέει χαζά. Πρώτα απ' όλα δεδομένου ότι δεν έχεις κάνει σεξ με διείσδυση ακόμα, είσαι παρθένα κι αυτή είναι η ουσία.

Από εκεί και πέρα, από τεχνική άποψη μπορεί ο παρθενικός υμένας σου να είναι πολύ ελαστικός, ή και να μην υπάρχει καθόλου εκ γενετής. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα ούτε αποτελεί κάποιο πρόβλημα. Ακόμη κι αν δεν συναντήσεις κανένα εμπόδιο στην πρώτη σου ολοκληρωμένη επαφή, δεν νιώσεις κανένα πόνο και δεν δεις καθόλου αίμα, πάλι όλα καλά είναι και δεν θα χρειάζεται να σε προβληματίσουν.

Για να ξέρεις καλύτερα, ο υμένας δεν είναι σαν τάπα που φράζει τον κόλπο, αλλά ένα λεπτό κομμάτι δέρματος που πάντα έχει ένα άνοιγμα (μεγαλύτερο ή μιρκότερο αναλόγως τη γυναίκα) για να φεύγει η περίοδος. Σε κάποιες, εξαιρετικά σπάνιες, περιπτώσεις ο υμένας μπορεί να καλύπτει όλη την είσοδο του κόλπου και να έχει πολλές μικρές τρυπίτσες (σαν σουρωτήρι ένα πράγμα). Αυτό όπως καταλαβαίνεις, δυσκολεύει τη διείσδυση και την κάνει πιο επίπονη. Γι' αυτό και μπορεί ν' ακούσεις κάποιες κοπέλες να λένε ότι πόνεσαν πολύ την πρώτη φορά (παρότι οι περισσότερες που λένε ότι πόνεσαν είναι γιατί σφιγγόντουσαν από τον φόβο τους, ή για να προκαλέσουν εντυπώσεις).

Εν πάση περιπτώση, ευτυχώς εσένα δεν σε αφορούν όλα αυτά. Είσαι μια χαρά φυσιολογική. Τώρα, ως προς τον τύπο αυτό που σου όρμηξε γιατί νόμιζε ότι του είπες ψέματα, νομίζω ότι πρέπει να τον σχολάσεις γιατί δεν φαίνεται άνθρωπος αξιόπιστος να κάνεις κάτι παραπάνω.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ