Είμαι μπερδεμένος: τι είναι απιστία; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
7:36
22/1/2013

Είμαι μπερδεμένος: τι είναι απιστία;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
mperdemenos

Οι λεγόμενες παράφιλες δραστηριότητες με άλλη γυναίκα (πχ ποδοφιλία, στοματικός έρωτας) θεωρούνται απιστία;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Είμαι σε σχέση, αλλά σκέφτομαι συνέχεια το σεξ. Με την κοπέλα μου κάνουμε σεξ, αλλά όχι συχνά (εκείνη δεν θέλει) και όχι όσα εγώ έχω στο μυαλό μου (εκείνη δεν θέλει το κάτι παραπάνω, είναι πολύ παραδοσιακή). Έχω μια φίλη με την οποία είμαι αρκετά χύμα και η οποία έχει πολύ όμορφα πόδια. Δεν θέλω να απατήσω τη σχέση μου σε καμία περίπτωση, δεν το έχω κάνει άλλωστε ποτέ. Θέλω να σε ρωτήσω αν οι λεγόμενες παράφιλες δραστηριότητες με άλλη γυναίκα (πχ ποδοφιλία, στοματικός έρωτας) θεωρούνται απιστία.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χρυσέ μου, δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι: οποιαδήποτε πράξη έχει στόχο τη ερωτική ικανοποίηση με έναν άλλο άνθρωπο, εκτός από το ταίρι σου είναι απιστία, είτε μιλάμε για στοματικό, είτε και για απλό φιλί. Ακόμα πιο εύκολη γίνεται η διάκριση αν αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις δεν είναι κάτι που θα έκανες με άτομο του ίδιου φύλου (εκτός κι αν ήσουν ομοφυλόφιλος) όπου και πάλι μιλάμε αν όχι για καθαρή απιστία, τουλάχιστον για παρεξηγήσιμη συμπεριφορά (π.χ. όταν περιορίζεται σε τρυφερές αγκαλιές και άλλες διαχύσεις).

Τέλος, αν παραμένεις μπερδεμένος, αρκεί να σκεφτείς πώς θα αισθανόσουν ο ίδιος αν η κοπέλα σου έκανε κάτι αντίστοιχο (π.χ. το στοματικό που λες) με κάποιον άλλον από σένα.

Για να μην το κουράζουμε περισσότερο, αν το σεξ σού είναι τόσο σημαντικό και δεν μπορείς να συμβιβαστείς με την παρούσα κατάσταση, είτε θα πρέπει να πείσεις την κοπέλα σου να απελευθερωθεί περισσότερο, είτε θα πρέπει να βρεις άλλη κοπέλα που να ταιριάζει καλύτερα στα ερωτικά σου γούστα. Οτιδήποτε άλλο είναι ατιμία.

Υ.Γ: Το στοματικό δεν θεωρείται παραφιλία, αλλά μέρος των προκαταρκτικών.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ