Είμαι έγκυος;! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
22:19
17/2/2014

Είμαι έγκυος;!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελενα

Πόσο αξιόπιστα είναι τα τεστ; Υπάρχει περιπτώσει να έχει βγει λάθος αποτέλεσμα και να χαίρομαι τζάμπα;

Θεία Λουκία σε παρακαλώ πολύ χρειάζομαι την βοήθεια σου επειγόντως!  Τον προηγούμενο μήνα είχα καθυστέρηση 1 βδομάδα πριν τελειώσει ο μήνας είχα λίγο αίμα και μετά τίποτα.  Δεν ήταν περίοδος γιατί δεν είχα κανέναν πόνο όπως κάθε φορά πριν μου έρθει.  Μετά από 3 βδομάδες άρχισαν οι αναγουλες κάθε μέρα,  καούρες,  δυσπεψία και το στήθος μου πρησμένο συνέχεια και με πονούσε.. Τελικά έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικο!!!!! :) Χάρηκα παρά πολύ γιατί και εγώ και το αγόρι μου το θέλαμε. Το θέμα είναι πόσο αξιόπιστα είναι τα τεστ; Υπάρχει περιπτώσει να έχει βγει λάθος αποτέλεσμα και να χαίρομαι τζάμπα; Θα παω στον γυναικολόγο φυσικά αυτή την βδομάδα αλλά μέχρι τότε θα σκάσω.  Επίσης είμαι 19 χρονών σπουδάζω σε μια ιδιωτική σχολή που είναι 2 χρόνια κ είμαι στο 2ο έτος οπότε θα προλάβω να την τελειώσω...  Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως να το πω στον πατέρα μου και στην μητέρα μου φοβάμαι παρά πολύ και δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν δεν ξέρω πως να τους το φέρω σε παρακαλώ θεία Λουκία πες μου την γνώμη σου την χρειάζομαι επειγόντως. Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλενα μου, όταν ένα τεστ εγκυμοσύνης βγαίνει ξεκάθαρα θετικό σημαίνει ότι είσαι έγκυος κι αυτό δεν αλλάζει, ούτε χωράει αμφιβολία. Αν δεν ήταν ξεκάθαρα θετικό, θα πρέπει να το επαναλάβεις για περισσότερη σιγουριά.

Τώρα, ως προς τους γονείς σου, δεν υπάρχουν και πολλοί τρόποι να τους πεις ότι περιμένεις παιδί. Απλά τους το ανακοινώνεις -μετά την επίσκεψη σου στον γυναικολόγο για να έχεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κύηση- εξηγώντας τους ότι χάρηκες πολύ με το γεγονός κι ότι σκοπεύετε να το κρατήσετε με το αγόρι σου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα χαρούν κι εκείνοι μαζί σου κι ότι θα συμφωνήσουν με την απόφαση σου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία....

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ