Ειδικοί φρουροί | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:31
5/3/2014

Ειδικοί φρουροί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Γιάννης

Αναμένεται να πάρουν 500 ειδικούς φρουρούς. Που γίνεται η 2μηνη εκπαίδευση; Μετά από αυτή σε ποιά περιοχή σε βάζουν; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία γειά σου. Θα ήθελα τη βοήθειά σου σε ένα ζήτημα που με απασχολεί. Συγκεκριμένα αναμένεται να πάρουν 500 ειδικούς φρουρούς μέχρι τέλος της άνοιξης. Αυτό που δεν ξέρω είναι πού γίνεται η 2μηνη εκπαίδευση; Μετά από αυτή σε ποιά περιοχή σε βάζουν; Ρωτάω γιατί σπουδάζω και θέλω να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να με βάλουν στην πόλη σπουδών μου ή θα με αναγκάσουν να τις αφήσω λόγω κατάταξής μου σε άλλη περιοχή. Θα ήθελα πάρα  πολύ να μου απαντήσεις μιας και εκτιμώ ιδιαίτερα τις απαντήσεις σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιάννη μου, σ' ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση σου! Ωστόσο, το θέμα σου είναι πολύ... εξειδικευμένο και δεν είμαι ο Δένδιας ούτε το Google αυτοπροσώπως.

Επειδή όμως χρησιμοποιώ το Google για κάθε είδους αναζητήσεις -όπως όλη η υφήλιος- βρήκα τα στοιχεία επικοινωνίας της Αστυνομικής Ακαδημίας, που βρίσκεται στην Αμυγδαλέζα, λίγο έξω από την Αθήνα και όπου γίνεται η εκπαίδευση όλου του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας -συνεπώς και των Ειδικών Φρουρών που σε ενδιαφέρουν.

Επίσης στην ίδια αναζήτηση, βρήκα την επίσημη ιστοσελίδα των Ειδικών Φρουρών -όπου έχουν αναρτημένα το τηλέφωνο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση- αλλά και τη σελίδα τους στο Facebook.

Χρησιμοποίησε λοιπόν τα λινκ που σου δίνω για να βρεις τις ανάλογες επαφές και να ρωτήσεις ό,τι θέλεις με λεπτομέρειες -είτε στην Ακαδημία είτε τους ίδιους- αφού έτσι θα πάρεις και τις σωστές απαντήσεις.

Σου εύχομαι καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ