Εγκυος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
17:49
6/3/2014

Εγκυος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Lp

Έκανα έρωτα με την κοπέλα μ και τελείωσα μέσα χωρίς προφυλακτικό. Υπάρχουν πιθανότητες να εμεινε εγκυος;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλημέρα.. Έκανα έρωτα με την κοπέλα μ και τελείωσα μέσα χωρίς προφυλακτικό. Η τελευταία περιοδος της ηταν απο τις 11 εως τις 15 Φεβρουαριου. Υπάρχουν πιθανότητες να εμεινε εγκυος;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλέ μου, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πόσο διαρκεί ο κύκλος της κοπέλας σου, γιατί μόνο αν ξέρεις πόσο διαρκεί ο κύκλος της μπορείς να υπολογίσεις τις γόνιμες μέρες. Όταν λέμε κύκλος, εννοούμε από την πρώτη μέρα που βλέπει αίμα, μέχρι την τελευταία πριν της ξανάρθει. Περισσότερα μπορείς να μάθεις διαβάζοντας το άρθρο του WomenOnly, "Μάθε πότε μπορεί να μείνεις έγκυος", το οποίο βέβαια απευθύνεται σε κορίτσια, αλλά είναι χρήσιμο και στ' αγόρια που ενδιαφέρονται για το θέμα.

Το μόνο που μπορώ να σου πω περισσότερο με τα δεδομένα που μου δίνεις είναι ότι αν η επαφή σας έγινε χτες ή σήμερα και ο κύκλος της είναι 28 ημερών ή μικρότερος είναι μάλλον απίθανο να έχει μείνει έγκυος.

Αν όμως το είχατε κάνει άλλη μέρα, νωρίτερα τον Μάρτιο ή τέλη Φεβρουαρίου, ή ο κύκλος της είναι μεγαλύτερος από 28 ημέρες τότε δεν ξέρω να σου απαντήσω, και θα πρέπει να κάνεις τους υπολογισμούς σου με βάση το άρθρο που σου είπα, το οποίο περιγράφει με ακρίβεια τη διαδικασία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ