Έγκυος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
20:31
6/11/2013

Έγκυος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρία

Mολις ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος! Ειμαι στο 1ο ετος της σχολης μου και δεν θελω να το ριξω!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητη θεια Λουκια, μολις ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος! Ειμαι στο 1ο ετος της σχολης μου και δεν θελω να το ριξω! Εσυ  πιστευεις θα τα καταφερω; Ευχαριστω πολυ! Θα το εκτιμουσα αν μου απαντουσες αμεσα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαράκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ που μου εμπιστεύεσαι ένα τόσο σημαντικό θέμα!

Νομίζω ότι εφόσον θέλεις το παιδί και πιστεύεις ότι μπορείς να του προσφέρεις το κατάλληλο περιβάλλον με την υποστήριξη του συντρόφου σου ή και της οικογένειας σου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τα καταφέρεις.

Φυσικά, τους πρώτους μήνες αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού θα χρειαστεί να παραμελήσεις προσωρινά τις σπουδές σου, αλλά μετά το πρώτο τετράμηνο θα είσαι σε θέση να συνδυάσεις τις υποχρεώσεις σου και ν' ανταπεξέλθεις κανονικά στα μαθήματα σου.

Βλέπεις, όπου υπάρχει θέληση βρίσκεται και ο τρόπος να γίνουν όλα όπως τα επιθυμούμε. Μπορεί όχι στους ίδιους χρόνους, ή με την ίδια σειρά, αλλά το αποτέλεσμα είναι που μετράει.

Βέβαια, αν η απόφαση να κρατήσεις το παιδί δεν βρίσκει σύμφωνους τον σύντροφο ή και την οικογένεια σου κι εσύ δεν έχεις η ίδια οικονομικούς πόρους ώστε να εξασφαλίσεις πως θα προσφέρεις στο παιδί σου το κατάλληλο περιβάλλον και πως θα έχεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι, τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείς και να ζυγίσεις πάρα πολύ καλά την όποια απόφαση σου.

Σε κάθε περίπτωση οι σπουδές σου δεν αποτελούν εμπόδιο στην απόκτηση παιδιού, ούτε το παιδί αποτελεί εμπόδιο στις σπουδές σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ