Εγκυος; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
14:38
4/11/2013

Εγκυος;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
natfrat

Έκανα χρήση αντισυλληπτικών. Τα σταμάτησα και μετά απο μιά εβδομάδα ήρθα σε επαφή με τον συντροφό μου όπου έγινε το ''ατύχημα''. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα! Είμαι 22 χρονών και πολύ πανικοβλημένη. Εχω μια σοβαρή σχέση και με τον συντροφό μου συζούμε. Για αρκετό καιρό έκανα χρήση αντισυλληπτικών qlaira (μια εγκυμοσύνη δεν ήταν αυτό που θέλαμε). Τα σταμάτησα διότι χρειάζονται κάποιο χρόνο διακοπής. Μετά απο μιά εβδομάδα ήρθα σε επαφή με τον συντροφό μου και έγινε το ''ατύχημα''. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;  Κάθε βοήθεια είναι πολύ χρήσιμη! Ευχαριστώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, δεν ξέρω από πού σου μπήκε η ιδέα να διακόψεις το αντισυλληπτικό χάπι. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τους γυναικολόγους αυτή η πρακτική δεν έχει καμιά βάση κι εφόσον το χάπι σου ταιριάζει και δεν έχεις παρενέργειες μπορείς να το παίρνεις συνεχόμενα για πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα, από τη στιγμή που διακόπτεις τη χρήση των αντισυλληπτικών χαπιών εννοείται ότι έχεις τις ίδιες πιθανότητες να έχεις μείνει ή να μείνεις έγκυος, όπως αν δεν το είχες πάρει ποτέ. Καλό θα ήταν λοιπόν να χρησιμοποιείς κάποια άλλη αντισυλληπτική μέθοδο (π.χ. προφυλακτικό) μέχρι την επόμενη περίοδο σου και (εφόσον δεν έχεις μείνει έγκυος) να μπορέσεις να ξαναγυρίσεις στο χάπι, όπως είχες κάνει αρχικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ