Εγκυμοσυνη στα 19 | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
14:28
5/2/2014

Εγκυμοσυνη στα 19

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Κατερινα

Το πιο δυσκολο για μενα ειναι να το ανακοινωσω στους γονεις μου...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Εκανα αρκετα τεστ και βγηκαν ολα θετικα. Δεν ξερω τι να κανω. Το πιο δυσκολο για μενα ειναι να το ανακοινωσω στους γονεις μου. Σε παρακαλω βοηθησε με...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κατερίνα μου, συνήθως όταν ένα τεστ εγκυμοσύνης βγαίνει εξ αρχής ξεκάθαρα θετικό, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Τώρα, ο πρώτος που πρέπει να ενημερωθεί για την κατάσταση σου είναι ο πατέρας του παιδιού. Βλέπεις, ανεξάρτητα από τη σχέση που έχετε αυτή τη στιγμή μεταξύ σας, έχει δικαίωμα να το ξέρει και υποχρέωση να σου σταθεί στην όποια απόφαση σου.

Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να κρατήσεις το παιδί, σίγουρα θα πρέπει να ενημερώσεις και τους γονείς σου, αφού αναμφίβολα θα χρειαστείς τη στήριξη τους και όσο νωρίτερα πάρουν την πρώτη κρυάδα, τόσο πιο γρήγορα θα συνέλθουν και θα μπορέσουν να το δουν πιο ζεστά.

Αν πάλι δεν έχεις σκοπό να κρατήσεις το παιδί και μπορείς να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές απαιτήσεις μια άμβλωσης (είτε με τη βοήθεια του συντρόφου σου, είτε από μόνη σου), μπορείς και να μην τους πεις, εφόσον δεν νιώθεις άνετα μ' αυτή την απόφαση.

Βέβαια, αν δεν θέλεις το παιδί και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά στην άμβλωση, τότε θα πρέπει να τους το πεις και πάλι, όσο το συντομότερο, τόσο το καλύτερο. Δεν χρειάζεται να βρεις κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Απλά πες τους ότι έμεινες έγκυος κατά λάθος και ότι χρειάζεσαι τη βοήθεια τους.

Όπως κι αν το πάρουν, η αντίδραση τους δεν έχει και πολλή σημασία. Ακόμη κι αν θυμώσουν μαζί σου, γρήγορα θα ξεθυμάνουν. Άλλωστε το γεγονός της εγκυμοσύνης δεν αλλάζει κι εσένα είναι που θα επηρεάσει περισσότερο από τον καθένα, ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις.

Δυστυχώς, στη ζωή συμβαίνουν και απρόοπτα... Δείξε θάρρος λοιπόν και αποκάλυψε την αλήθεια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ