Εγκυμοσύνη ή όχι; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:36
12/11/2013

Εγκυμοσύνη ή όχι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νάντια

Eίμαστε πολύ προσεκτικοί αλλά τους τελευταίους δύο μήνες δεν μου έχει έρθει περίοδος και ανησυχώ πάρα πολύ.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία,είμαι 19 χρονών και  εδώ και ένα χρονο έχω σχέση με έναν άντρα 9 χρόνια μεγαλυτερό μου. Συνήθως χρησιμοποιούμε προφύλαξη και είμαστε πολύ προσεκτικοί αλλά τους τελευταίους δύο μήνες δεν μου έχει έρθει περίοδος και ανησυχώ πάρα πολύ. Δεν έχω πάει σε γυναικολόγο γιατί φοβάμαι. Έχω τάση για εμετό και τον τελευταίο μήνα το στήθος μου είναι υπερευαίσθητο και έχει μεγαλώσει. Σκέφτομαι την εγκύμοσύνη από προσπερματικά υγρά που ξέρω πως γίνεται σε σπάνιες περιπτώσεις. Μήπως όμως έχω απλά κύστες; Δεν ξέρω τι να κάνω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα τώρα βρε Νάντια μου, ολόκληρη γυναίκα και δεν ξέρεις τι να κάνεις με δυο μήνες καθυστέρηση... Πραγματικά, μου γυρίζει το μάτι όταν διαβάζω κάτι τέτοια... Έλεος! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σπας το κεφάλι σου για το τι μπορεί να σου συμβαίνει.

Απλά κάνε το αυτονόητο, δηλαδή ένα σπιτικό τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο θα μπορούσε να σου έχει λύσει κάθε απορία από την πρώτη μέρα. Από εκεί και πέρα, ανεξάρτητα από την απάντηση του τεστ, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτείς το ταχύτερο έναν γυναικολόγο, γιατί αν είσαι έγκυος θα πρέπει να δεις τι θα κάνεις με το θέμα κι αν δεν είσαι, θα πρέπει να βρεις γιατί δεν σου έρχεται περίοδος και να το αντιμετωπίσεις με την κατάλληλη θεραπεία.

Σε κάθε περίπτωση σοβαρέψου!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ