Δουλευω με τον πρωην μου! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
18:23
13/7/2012

Δουλευω με τον πρωην μου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Κατερινα

Χρειάζομαι τη δουλειά μου δε μπορώ να παραιτηθώ στα καλά του καθουμένου και σκεφτηκα να ζητήσω να δουλεύουμε διαφορετικές βάρδυες αλλά δε γίνεται. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκια γεια σου και σ ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλές που μας δίνεις. Δουλευω σ ενα μαγαζι σερβιτόρα και σήμερα μολις έμαθα οτι θα ξαναπιάσει δουλειά εκει ο πρωην μου (ενω δουλευε σε αλλο μαγαζί τον είχα ρωτήσει κ όλας γ αυτό το λόγο). Το θέμα ειναι οτι το αγόρι που τα έχω τώρα ξέρει για κείνον και φυσικα δε προκειτε να δεχτει οτι θα δουλευουμε μαζι ουτε να συμβιβαστει δεδομένου οτι μάλλον με γουστάρει ακόμα κ ας εχει περάσει 1 χρονος και (και γω το ιδιο θα κανα εδω που τα λεμε). Όμως χρειάζομαι τη δουλειά μου δε μπορώ να παραιτηθώ στα καλά του καθουμένου και σκεφτηκα να ζητήσω να δουλεύουμε διαφορετικές βάρδυες αλλά δε γίνεται. Δε μπορώ να δουλεύω με εκείνον. Ούτε να το κρατήσω κρυφό απ το αγόρι μου γινεται αφού θα έρχεται να με βλέπει. Αχ θεια τι να κανωωω; Δε θέλω να χάσω το αγόρι μου βρες μου μια λυσηηηηη.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κατερίνα μου, το πρόβλημα σου δεν είναι ο πρώην, είναι ο νυν και το γεγονός ότι δεν σου έχει εμπιστοσύνη. Και τι σημασία έχει δηλαδή αν ο πρώην σε γουστάρει ακόμα; Κι άλλοι μπορεί να σε γουστάρουν από τον χώρο της δουλειάς σου χωρίς να το ξέρεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα θυσιάσεις τη δουλειά σου -που τη χρειάζεσαι- για να κάνεις το χατήρι στο αγόρι σου, επειδή εκείνος είναι ανασφαλής.

Η μόνη λύση που υπάρχει λοιπόν είναι να το καταπιεί. Θέσε το ως δεδομένο δηλαδή ότι θα κρατήσεις τη δουλειά και τη σχέση σας και θύμισε του ότι ο πρώην για κάποιο λόγο έγινε πρώην και δεν παίζει ως προοπτική στη ζωή σου. Στο κάτω-κάτω αν ο νυν είναι τόσο κολλημένος και κτητικός που δεν μπορεί να καταλάβει το αυτονόητο, τότε δεν χρειάζεται να επιμένεις κι εσύ τόσο πολύ σ' αυτή τη σχέση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ