Διδυμάκια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
8:01
29/6/2012

Διδυμάκια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ιωάννα

Πρόσφατα σε ενα φόρουμ είδα οτι υπάρχουν κάτι χάπια που βοηθάνε στο να κάνεις δίδυμα. Αληθεύει;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία μου! Λοιπόν, τα χρόνια περνάνε και εδω και καιρό προσπαθώ να κάνω ενα μωράκι με τον σύντροφό μου αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε ακόμα...! Πρόσφατα σε ενα φόρουμ είδα οτι υπάρχουν κάτι χάπια που βοηθάνε στο να κάνεις δίδυμα. Αληθεύει; Επίσης ο άντρας μου έχει μονοζυγωτικό δίδυμο αδερφό, αυτό παίζει ρόλο; Επειδή πάντα ήθελα ενα μωράκι και ο καιρός περνάει, σκεφτόμουν μήπως πάρω αυτά τα χάπια για να κάνω δύο μωράκια και να τελειώνω. Σε παρακαλώ απάντησε μου, μην αγνοήσεις το μήνυμά μου. Θα σου είμαι ευγνώμων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ιωάννα μου, πράγματι υπάρχουν ορμονικές θεραπείες, με χάπια ή ενέσεις που μπορεί να προκαλέσουν την απελευθέρωση περισσότερων του ενός ωαρίου στον ίδιο κύκλο, κάνοντας έτσι πιθανότερη την απόκτηση διδύμων, αλλά για κανένα λόγο δεν πρέπει να καταφύγεις σ' αυτές από μόνη σου χωρίς ιατρική παρακολούθηση.

Αν λοιπόν έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος με ελεύθερες και τακτικές (δηλαδή 3-4 φορές την εβδομάδα) σεξουαλικές επαφές με τον σύζυγο σου, χωρίς αποτέλεσμα, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις το θέμα με τον γυναικολόγο σου για να δεις πού οφείλεται το πρόβλημα, αν υπάρχει και τελικά να καταφέρεις να μείνεις έγκυος.

Συμπληρωματικά, σου συστήνω να διαβάσεις τα άρθρα που είχαμε δημοσιεύσει στο WomenOnly με τίτλους "Μάθε πότε μπορεί να μείνεις έγκυος" και "9 λάθη χαντακώνουν τη γονιμότητα σου" και οποία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα τον όλο μηχανισμό και θα λύσουν πολλές από τις απορίες σου.

Όσο για το αν το γεγονός ότι ο άντρας σου έχει μονοζυγωτικό δίδυμο αδελφό επηρεάζει την πιθανότητα ν' αποκτήσεις δίδυμα, απ' όσο ξέρω δεν έχει καμιά σχέση, αφού τα μονοζυγωτικά δίδυμα προκύπτουν τυχαία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ