διαδικτυακό στριπτιζ και οι συνέπειες... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:46
7/7/2012

διαδικτυακό στριπτιζ και οι συνέπειες...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελένη

Εκανα διαδικτυακό στριπτιζ σε έναν πρώην. Είπαμε ότι θα μείνει μεταξύ μας, αλλά ένας φίλος του μου εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνος έχει φωτογραφίες και τις έδειξε στην παρέα του.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπημένη μου θεία, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σου! Η στήλη σου είναι πολύ δημοφιλής. Θα ήθελα να με βοηθήσεις κι εμένα σε ένα πρόβλημα που έχω. Πριν από κάποιο διάστημα έκανα κάτι για το οποίο έχω μετανιώσει. Έκανα διαδικτυακό στριπτίζ σε έναν πρώην. Είπαμε ότι θα μείνει μεταξύ μας, αλλά ένας φίλος του μου εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνος έχει φωτογραφίες και τις έδειξε στην παρέα του. Από τότε έχω πάθει έλκος στο στομάχι μου και ήμουν πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ευτυχώς που είχα τον φίλο αυτόν και με στήριξε και κατάφερα να σταθώ πάλι στα πόδια μου. Τελευταία έμαθα ότι τις φωτογραφίες τις έχασε, αλλά μπορεί να τις έχουν οι φίλοι του. Πιστεύεις ότι πρέπει να κινηθώ νομικά εναντίον του; Έχω επιχειρήματα; Τι ποινές μπορεί να έχει; Να σημειώσω ότι είμαστε και οι δύο ενήλικοι, αλλά όταν έλαβε χώρα το περιστατικό, εγώ ήμουν ανήλικη. Επίσης, δεν θα ήθελα για κανέναν λόγο να το μάθουν οι γονείς μου...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, περιττό να πούμε ότι είναι μέγα λάθος να μοιράζεσαι γυμνές εικόνες σου (φωτογραφίες ή βίντεο) με οποιονδήποτε δεν έχεις παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο κι αυτό γιατί κανένα αρσενικό δεν θα μοιραζόταν της φωτογραφίες της συζύγου του (έστω κι αν εκείνη γίνει πρώην στην πορεία) αφού έτσι θα γινόταν κι ο ίδιος ρόμπα.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να δω πώς θα μπορούσες να αποδείξεις ότι πράγματι εκείνος φύλαξε στο αρχείο του ή μοιράστηκε τις φωτογραφίες σου με τους φίλους του, εκτός ίσως αν ξέρεις καλά κάποιον από αυτούς και καταφέρεις να τον πείσεις να σου τις προωθήσει.

Περισσότερες ιδέες και λεπτομέρειες για το αν αξίζει και τι μπορείς να κάνεις για το θέμα, θα σου δώσουν στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπου αντιμετωπίζουν καθημερινά ανάλογα περιστατικά και τα χειρίζονται με την απαραίτητη εχεμύθεια, οπότε δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς μήπως το μάθουν οι γονείς σου.

Γενικότερα όμως, φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική στο εξής και να μην εκθέτεις ή μοιράζεσαι στο διαδίκτυο καμιά σου εικόνα, σκέψη ή διάλογο που δεν θα ήθελες να δεις τυπωμένα σε μια εφημερίδα. Αυτό είναι το ιδανικό κριτήριο για να ξέρεις κάθε φορά πόσο κινδυνεύεις να εκτεθείς και να μην έχεις ξανά ανάλογες εκπλήξεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ