Δέχομαι κακοποίηση! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
6:46
29/1/2014

Δέχομαι κακοποίηση!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Kακοποιημένη

Δέχομαι κακοποίηση από την μητέρα μου! Με βρίζει, με ταπεινώνει μπροστά σε ξένους, μου φωνάζει  και με χτυπάει! 

Θεία Λουκία βοήθεια! Εδώ και χρόνια δέχομαι κακοποίηση από την μητέρα μου! Με βρίζει, με ταπεινώνει μπροστά σε ξένους, μου φωνάζει  και με χτυπάει! Που να απευθυνθώ; Αν γίνεται απάντησε μου το συντομότερο δυνατό! Σε ευχαριστώ πολύ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, πολύ λυπάμαι για τις καταστάσεις που ζεις, αλλά χαίρομαι που αποφάσισες να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να ζητήσεις βοήθεια για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, γιατί αυτό δείχνει ότι διαθέτεις την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που είναι απαραίτητα για να τα βγάζεις πέρα στις δυσκολίες.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS για τα Παιδιά 1056 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα και είναι στελεχωμένη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι είναι σίγουρο ότι θα σου προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη και τις συμβουλές που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση, συναισθηματικά και πρακτικά.

Φυσικά, στον ίδιο αριθμό μπορείς να πάρεις και από το κινητό σου αφού οι κλήσεις είναι δωρεάν, όπως και από τα καρτοτηλέφωνα. Επίσης, να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αποκαλύψεις την ταυτότητα σου κι ότι μπορείς να μιλήσεις εντελώς ελεύθερα, καθώς όλες οι πληροφορίες που δίνεις είναι εμπιστευτικές και δεν καταγράφονται.

Επικοινώνησε μαζί τους λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία και κάνε κουράγιο. Εύχομαι η ζωή σου να αλλάξει άμεσα προς το καλύτερο κι αυτό να είναι το τελευταίο σοβαρό πρόβλημα που θα χρειαστεί ν' αντιμετωπίσεις!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ