Δεν έχω λεφτά να τον κερνάω | σχεσεις & sex , θεια λουκια , της ζωής | womenonly.gr
13:59
16/11/2012

Δεν έχω λεφτά να τον κερνάω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελένη

Ντρέπομαι να του πω  ότι δεν μπορώ να βγαίνω μαζί του γιατί δεν έχω λεφτά. Είναι πολύ κρίμα γιατί μου αρέσει πάρα πολύ και ξέρω ότι του αρέσω κι εγώ.

Θεία μου βοήθεια!! Είμαι 23 χρονών άνεργη πτυχιούχος. Πριν μία βδομάδα περίπου γνώρισα ένα παιδί 2 χρόνια μεγαλύτερο μου και ανταλλάξαμε αριθμούς. Προχθές βγήκαμε για πρώτη φορά και με κέρασε τον καφέ και το ποτό μου αργότερα, λογικό αφού είναι κάτι που συνηθίζεται στο πρώτο ραντεβού. Κανονίσαμε να βγούμε αύριο και εγώ με τα κόπων και βασάνων εξοικονόμησα λίγα λεφτά έτσι ώστε να τον κεράσω αν χρειαστεί. Ξέρω πως από δω και πέρα θα πρέπει να κερνάει μια αυτός και μια εγώ. Έλα όμως που εγώ δεν δουλεύω (είναι και καιροί δύσκολοι) αν και το ψάχνω πολύ. Ντρέπομαι να του πω  ότι δεν μπορώ να βγαίνω μαζί του γιατί δεν έχω λεφτά. Πάντως είναι πολύ κρίμα γιατί μου αρέσει πάρα πολύ και ξέρω ότι του αρέσω κι εγώ. Σε παρακαλώ απάντησε μου όσο πιο σύντομα γίνεται! Ευχαριστώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, όλα μου τα λες, αλλά δεν μου λες κάτι πολύ βασικό: εκείνος εργάζεται ή όχι; Γιατί αν εργάζεται και η γνωριμία σας προχωρήσει, τότε το λογικότερο θα ήταν να σε κερνάει εκείνος τις περισσότερες φορές κι εσύ απλά ν' αφήνεις το πουρμπουάρ και να τον κερνάς κάτι πιο οικονομικό μια στο τόσο (π.χ. κανένα σουβλάκι ή ένα σινεμά).
Αν πάλι είναι κι εκείνος άνεργος, καλό θα ήταν να μην ξοδεύεστε σε ακριβές εξόδους και να μοιράζεστε από κοινού τον λογαριασμό κάθε φορά, ή να πληρώνετε εκ περιτροπής, όπως είπες. Βέβαια, αν εκείνος παρότι άνεργος έχει εισοδήματα από τους γονείς του ή αλλού, αλλάζει το πράγμα και ξαναγυρνάμε στην πρώτη περίπτωση.
Όπως κι αν έχει, πιστεύω ότι καλό θα ήταν να είσαι απόλυτα ειλικρινής σχετικά με την οικονομική σου κατάσταση και να του εξηγήσεις από την αρχή ότι λυπάσαι που δεν μπορείς να τον κερνάς με την άνεση που θα ήθελες. Βλέπεις, οι καθαροί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους κι αν αυτή η σχέση έχει μέλλον, δεν θα σκαλώσει στο οικονομικό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ